Avcılar Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Avcılar Okyanus Kolejinde Cambridge Sertifika Töreni Heyecanı Yaşandı
Avcılar Okyanus Kolejinde Cambridge Sertifika Töreni Heyecanı Yaşandı Avcılar Okyanus Kolejinde Cambridge Sertifika Töreni Heyecanı Yaşandı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Öğrenciler Cambridge Sertifikalarını Aldılar

Avcılar Okyanus Koleji bünyesinde her yıl gerçekleştirilen Cambridge sınavında başarılı olan öğrencilerimizin sertifika töreni 5 Ekim 2016 tarihinde gerçekleştirildi. Düzenlenen törende 2015-2016 yılında sınava katılan ve başarılı olan öğrencilerimiz  sertifikalarına kavuştular.

Tören ilk olarak İngilizce Zümre Başkanı Nursen KAN ‘ın kendi hazırlamış olduğu Cambridge Sınavı’nın önemini anlatan sunumla başladı. Uluslararası platformda geçerliliği olan ve  Cambridge Üniversitesi’nin değerlendirdiği sınava girmiş tüm  sınıflardan  32 öğrenci de başarı gösterdiği için belgelerini almaya hak kazandılar.  Öğrencilerin, öğretmenlerin ve idarecilerin katılım gösterdiği törende öğrencilerin başarı sertifikalarını İngilizce Öğretmenleri takdim etti. Movers, Flyers, KET ve PET seviyelerinde yüksek notlarla taçlandırılan öğrencilerimiz sertifikalarını alırken salonda büyük bir coşkuyla alkışlandılar. Müzik eşliğinde yapılan bu şölen fotoğraf çekimiyle son buldu.


Haber
:
Münire Nilay COŞAR
Editör
:
Fırat TOMBUL
Fotoğraf
:
NURSEN KAN
Tarih
:
10 Ekim 2016, Pazartesi 19:42
Okunma
:
1.129 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları