Avcılar Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Avcılar Okyanus Koleji Öğrencileri CNR Kitap Fuarında
Avcılar Okyanus Koleji Öğrencileri CNR Kitap Fuarında Avcılar Okyanus Koleji Öğrencileri CNR Kitap Fuarında
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
11 Mart 2016 Cuma günü Avcılar Okyanus Koleji 6 ve 8. Sınıf öğrencileri okuma alışkanlığı kazandırmaya yönelik CNR gezisine katıldılar.

Bölgesinde “En yenilikçi kitap fuarı” hedefiyle projelendirilen “CNR Kitap Fuarı” 3. kez 4 - 13 Mart 2016 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'de gerçekleştirildi.  Tüm eğitim, kültür, sanat ve edebiyat çevrelerini buluşturan “CNR Kitap Fuarı” imza günleri, tiyatro gösterileri, konferanslar, söyleşiler gibi etkinlikleri ile çocuk, genç ve tüm kitap okurlarını aynı çatı altında kucakladı.

Birçok yayınevinin katıldığı fuarda öğrencilerimiz yeni çıkan kitapları inceleme ve sevdikleri yazarlarla buluşma imkânı buldu. Öğrencilerimiz satın aldıkları kitapları yazarlarına imzalattırdılar. CNR Kitap Fuarında öğrencilerimizle bir araya gelen ve kitaplarını imzalayan başarılı Şâir Berav Baran öğrencilerimizle ilgili şunları söyledi: “ Okyanus Koleji öğrencilerinin kitap okuma alışkanlıklarını takdir ettim. Öğretmen ve öğrencilerinizin emeklerinin karşılıklarını almalarını temenni ediyorum.” diyerek teşekkürlerini sundu.  Ardından yazar Ayşe Kulin’e de kitaplarını imzalattıran öğrencilerimiz fuardan mutlu bir şekilde ayrılırken geziyi düzenleyen öğretmenlerine teşekkür ettiler.


Haber
:
Münire Nilay COŞAR
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
MustafaYiyit
Tarih
:
22 Mart 2016, Salı 09:24
Okunma
:
1.531 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları