Avcılar Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Avcılar Okyanus Koleji’nde Münazara Heyecanı
Avcılar Okyanus Koleji’nde Münazara Heyecanı Avcılar Okyanus Koleji’nde Münazara Heyecanı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji'nde, Türkçe zümresi tarafından düzenlenen, "7. Sınıflar Arası Münazara Turnuvası"nın sınıflar arası elemesi 25 Eylül 2014 Perşembe günü büyük bir heyecanla yapıldı.

 ‘Trafik Sorununu Çözmede Eğitim mi Kanunlar mı Daha Etkilidir?’ konusunun ele alındığı Münazara Turnuvasında 7A sınıfı ‘Trafik Sorununu Çözmede Eğitim Etkilidir.’ konusunu, 7B sınıfı ise ‘Trafik Sorununu Çözmede Kanunlar Etkilidir.’ konusunu savundu. Araştırmalarını, gözlemlerini takım çalışması bilinciyle ortaya koyan gruplar bilişsel ve duyuşsal açıdan gelişimlerini de sergilemiş oldular. İş birlikçi öğrenmenin de merkezinde olduğu bu etkinliğin kazananı ‘Trafik Sorununu Çözmede Eğitim Etkilidir.’ konusunu savunan 7A sınıfı oldu.

‘Para Her Kapıyı Açar mı Açmaz mı?’

Müzara Turnuvasının 2. oturumunda 2 Ekim 2014 Perşembe günü ‘Para Her Kapıyı Açar mı Açmaz mı?’ konusu tartışıldı. 7A sınıfı ‘Para Her Kapıyı Açar.’ 7C sınıfı ise ‘Para Her Kapıyı Açmaz’ tezini savundu. Bu oturumun kazananı “ Para Her Kapıyı Açar. “ tezini savunan 7A sınıfı oldu.

Avcılar Okyanus Koleji Ortaokul Müdürü Nilay Coşar öğrencileri tek tek tebrik ederek, ‘Münazara yarışması öğrencilerimizin kendilerini ifade edebildiği, fikirlerini savunabildiği, takım çalışmasını ortaya koyan bir etkinliktir. “ diyerek görüşlerini belirtti.

7A Sınıfı münazara grubuna 13 Ekim 2014 Pazartesi günü İstiklal Marşı töreninden önce Avcılar Okyanus Koleji Türkçe Öğretmenleri Serap Baran Seyfi tarafından hediyeleri verildi.

Yarışmaya katılan öğrencilerden oluşturulan Avcılar Okyanus Koleji 7. Sınıf Münazara Yarışması grubu, 15 Ekim Çarşamba günü Bahçeşehir Okyanus Koleji’nin ev sahipliği yapacağı Kampüsler arası Münazara Turnuvasında Beylikdüzü Okyanus Koleji ile karşılaşacak.


Haber
:
Mete Doğanay
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Serap BARAN
Tarih
:
14 Ekim 2014, Salı 15:51
Okunma
:
2.288 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları