Avcılar Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Avcılar Okyanus Koleji'nde 'Hücre Modeli Sergisi'
Avcılar Okyanus Koleji'nde 'Hücre Modeli Sergisi' Avcılar Okyanus Koleji'nde 'Hücre Modeli Sergisi'
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji öğrencileri Fen Bilimleri dersi için hazırlamış oldukları ‘Hücre Modellerini’ 27 Ekim 2014 Perşembe günü okullarında sergilediler.

Fen Bilimleri derslerinde yaparak-yaşayarak öğrenme metodunu benimseyen Okyanus Kolejleri, öğrencilerin merkezde olduğu bir yaklaşımla Fen Bilimleri derslerini daha etkili ve kalıcı bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.

Avcılar Okyanus Koleji’nde Ortaokul öğrencileri Hücre Model çalışması ile; Hücre Nedir?, Hücre Modeli Nasıl Hazırlanır?, Yapım Aşamasında Hangi Malzemeyi Kullanmalıyız?, Hücre Modelini Nasıl Tasarlamalıyız? gibi sorulara cevap arayıp Proje Tabanlı Öğrenme  basamaklarını kullanarak çalışmalarına başladı. Sorularına cevap bulan Ortaokul 6. Sınıf öğrencileri ‘Hücre Modeli Sergisi’ yaparak ortaya çıkardıkları modelleri arkadaşlarının da inceleyebilmesi için sergilediler. 7.ve 8. sınıf öğrencileri de geçmiş yıllarda öğrenmiş oldukları hücre ve organelleri konusunu hatırlama imkanı buldular. 5.sınıf öğrencileri ve ilkokul öğrencileri yapılan çalışmaların neler olduğunu öğrenmek için, 6.sınıf öğrencilerine sorular sordular. Öğrenciler bu çalışma ile hem konuyu öğrenme hem de öğrendiği bilgileri aktarma fırsatı buldular.


Haber
:
Hikmet Ökçe
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Emine ÖZDEMİR
Tarih
:
03 Kasım 2014, Pazartesi 15:32
Okunma
:
2.031 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları