Avcılar Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Avcılar Okyanus Koleji’nde "Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün" Projesi
Avcılar Okyanus Koleji’nde "Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün" Projesi Avcılar Okyanus Koleji’nde "Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün" Projesi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Özel Eğitim ve Yaşam Merkezi Avcılar Okyanus Koleji’nde "Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün" projesi kapsamında 21 Ocak 2016 Perşembe günü meslek tanıtımı semineri verildi.

Okyanus Kolejleri Ortaokul kademesi tarafından Türkiye’de ilk defa 5., 6., 7. ve 8. Sınıf öğrencileri ile gerçekleştirilen “Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün" projesinde ikinci dönem başladı.

1 Ekim 2015 tarihinde başlayan projenin ilk basamağında öğrenciler hayalini kurdukları meslekleri belirtmişlerdi. 28 Kasım 2015'te başlayan projenin ikinci basamağında seçilen meslek gruplarını temsil eden gönüllü veliler, öğrencilere meslekleri hakkında bilgi veriyorlar.

Avcılar Okyanus Kolejinde Veli Sempozyumu 

Avcılar Okyanus Koleji Okul Müdürü ve aynı zamanda öğrenci velisi Şentürk Uçak, öğretmenlik mesleğinin incelikleri hakkında tüm ortaokul öğrencilerine 21 Ocak 2016 Perşembe günü konferans salonunda sempozyum verdi.

Öğretmenliğin özverili bir meslek olduğunu söyleyen Şentürk, bu kutsal mesleği seçerken nelere dikkat edilmesi gerektiği hakkında öğrencileri aydınlattı.

Aynı zamanda başarılı bir yönetici olan Şentürk, yöneticilik mesleğinin zor ve kolay yanlarını kendi deneyimlerini de paylaşarak öğrencilere anlattı. Öğretmenlik ve yöneticilik gibi zor iki mesleği de başarıyla icra eden Şentürk, hayatta mutlu ve başarılı olmak için seçilen mesleğin mizaca uygun olması gerektiğinin altını hassasiyetle çizdi.

Daha sonra soru cevap şeklinde devam eden sempozyumda Şentürk, öğrencilerin merak ettikleri soruları cevapladı.

"Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün" projesinin ikinci aşamasında Avcılar Okyanus Kolejleri’nde okuyan ortaokul öğrencileri, yöneticilik ve öğretmenlik mesleğinin tüm inceliklerini, sevilen bir matematik öğretmeni ve aynı zamanda başarılı bir yönetici olan Şentürk Uçak'tan öğrendiler.


Haber
:
Münire Nilay COŞAR
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Dilek ERGENE
Tarih
:
23 Ocak 2016, Cumartesi 20:25
Okunma
:
1.421 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları