Avcılar Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Avcılar Okyanus Koleji “10 Kasım Atatürk’ü Anma” Töreni Düzenledi
Avcılar Okyanus Koleji “10 Kasım Atatürk’ü Anma” Töreni Düzenledi Avcılar Okyanus Koleji “10 Kasım Atatürk’ü Anma” Töreni Düzenledi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 78.yılında saygı ve sevgiyle andı.

Türkiye Cumhuriyeti’ nin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 78.yıldönümü anma töreni okul bahçesinde ve konferans salonunda düzenlenen bir programla tüm öğrencilerin, öğretmenler, veli ve idarecilerin katılımı ile 10 Kasım 2016'te saat: 09.05'te gerçekleşti.

Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitler için önce 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı. Bayrak yarıya indirildi ve akabinde İstiklal Marşı okundu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapan 11/A sınıfından  SELİN YURTSEVER'in konuşmasıyla program başladı.

4.sınıf öğrencilerinin Müzik öğretmenlerinin eşliğinde seslendirdikleri şarkılar duygu dolu dakikalar yaşattılar. 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerimizin İngilizce öğretmenleri ile hazırladıkları Yabancı devlet adamlarının  Mustafa Kemal Atatürk hakkındaki düşüncelerini  İngilizce ve Türkçe seslendirerek bizlere büyük  gurur yaşattılar. Bilişim Teknolojileri öğretmeni Ömer Akyol'un Mustafa Kemal Atatürk'ün son günleri ve vefatını anlatan video ile duygu dolu anlar yaşattı. Lise Tarih öğretmenimiz ve Ortaokul  Matematik öğretmenlerimizin katkılarıyla  Lise öğrencilerimizin "Gençliğe Hitabe"  ve Ortaokul öğrencilerimizin "Gençliğin Ata'ya Cevabı" nı seslendirdikleri oratoryo da gençliğin Cumhuriyet'e sahip  çıkacaklarını gösterdiler. Anma etkinliği böylece son buldu.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü, ölümünün 78. yılında saygı ve minnetle anıyoruz...


Haber
:
Münire Nilay COŞAR
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Ümit ACAR
Tarih
:
14 Kasım 2016, Pazartesi 10:29
Okunma
:
1.437 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları