Avcılar Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 8. Sınıflar Münazara Yarışması
8. Sınıflar Münazara Yarışması 8. Sınıflar Münazara Yarışması
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji 8-A ve 8-B Sınıfı öğrencileri, "İlk insanlar mı daha mutludur? Günümüz insanları mı daha mutludur?" konulu münazara yarışmasında yarıştılar.

Türkçe Zümresi'nin 8. Sınıflar için düzenlediği münazara yarışması, 12 Kasım 2013 Salı günü Avcılar Okyanus Koleji Konferans Salonu'nda  8-A ve 8-B sınıfları arasında yapıldı.

"İlk insanlar mı daha mutludur? Günümüz insanları mı daha mutludur?" konulu münazara yarışmasında iki sınıf arasında kıyasıya bir mücadele gerçekleşti.

8-B Sınıfı'nı Sezen Akçarlı, Elif Özge Alpay, Berkay Akcanca, Emircan Cenikli adlı öğrenciler temsil etti. 8-B Sınıfı "Günümüz insanları daha mutludur" tezini savunurken; 8/A Sınıfı ise "İlk insanlar daha mutludur" düşüncesini savundu. 

Yapılan tartışmalar sonucunda yarışmayı 8-A Sınıfı öğrencileri Baha Belge, Ecem Erol, Sena Karabulut, Sude Ebrar Han, çok az bir puan farkıyla kazandı.

Böylece 8-A Sınıfı öğrencileri, Avcılar Okyanus Koleji'nde yapılacak olan kampüs finaline katılmaya hak kazandılar. 8-A ve 8-C sınıfları okullarını temsil edebilmek için kampüs finalinde karşı karşıya gelecekler. 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
14 Kasım 2013, Perşembe 11:40
Okunma
:
2.747 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları