Avcılar Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 8. Sınıf Öğrencileri, 7. Sınıflar'la TEOG Tecrübelerini Paylaştı
8. Sınıf Öğrencileri, 7. Sınıflar'la TEOG Tecrübelerini Paylaştı 8. Sınıf Öğrencileri, 7. Sınıflar'la TEOG Tecrübelerini Paylaştı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji'nde 8. Sınıf öğrencileri, 7. Sınıf öğrencileri ile bu yılki çalışmalarını ve TEOG tecrübelerini paylaşarak, interaktif bir bilgilendirme sunumu yaptılar.

Okyanus Kolejleri'nde öğrencilerin TEOG'a hazırlık süreci 7. Sınıf'ta başlıyor...

Avcılar Okyanus Koleji'nde , 14 Mayıs 2014 Çarşamba günü 8. Sınıf öğrencileri 7. Sınıf öğrencileri ile TEOG tecrübelerini paylaşarak interaktif bir bilgilendirme sunumu yaptı.

Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte, 8. Sınıf öğrencileri Ahmet Eray Mollaoğlu, Güner Ayhan, Öykü Püsküllüoğlu, Kayra Kırımlı ve Yusuf Buğra Balaban tarafından 7. Sınıf öğrencilerine sunum yapıldı.

 

TEOG Sürecinde Neler Yapılması Gerektiğini Anlattılar

Sunumda, 7. Sınıflar için yol gösterici olacak birçok konuya değinildi. 8. Sınıf öğrencileri, 7. Sınıf'taki yaz tatilini nasıl değerlendirdiklerini anlattılar.

8. Sınıf'ta elde ettikleri başarıya ulaşabilmek için nasıl bir çalışma yürüttüklerine, sosyal hayatlarında ne gibi değişiklikler yaptıklarına değindiler.

Okulda ve ders içi duruşlarında ne gibi farklılıklar olduğunu, dersi derste dinlemenin yararlarını anlattılar.

Sunumda TEOG-1 sınavının olumlu ve olumsuz yanları, TEOG-2 sınavı için nasıl bir tekrar programı izlediklerini belirten 8. Sınıf öğrencileri, pek çok konu hakkında bilgi paylaşımında bulundular.

Son derece faydalı geçen etkinlik sırasında 7. Sınıf öğrencileri merak ettikleri konuları da sordular.

Öğrenciler, ilgiyle dinledikleri etkinlikten TEOG süreci ve bilmedikleri tüm detaylar hakkında fikir sahibi olarak ayrıldılar.

 

 


Haber
:
Fatma Yılmaz Akın
Editör
:
Fatma Yılmaz Akın
Tarih
:
20 Mayıs 2014, Salı 10:36
Okunma
:
2.634 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları