Avcılar Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Etkinliği Gerçekleşti
15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Etkinliği Gerçekleşti 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Etkinliği Gerçekleşti
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının ilk haftasında, “15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma“ temasıyla öğrencilerin seviyeleri dikkate alınarak etkinlikler yaptı.

Geleceğin teminatı olan çocukları ve öğrencileri, millî, manevi ve insani değerleri ile tarihsel ve kültürel hassasiyetleri benimseyen, koruyan ve geliştiren, ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına saygılı ve devletine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş bireyler olarak yetiştirmek okulumuzun başlıca görevleri arasındadır. Buradan yola çıkarak konferans salonumuzda düzenlediğimiz etkinliklerde, "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma" konulu  sinevizyon gösterileri öğrencilere  izletildi. Demokrasi, şehitlik, millî irade, yurt savunması konularını içeren şiir ve metinler öğrenciler tarafından okundu.

Etkinliğe katılan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.


Haber
:
Münire Nilay COŞAR
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Murat SERT
Tarih
:
29 Eylül 2016, Perşembe 13:42
Okunma
:
1.165 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları