Avcılar Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | "Verimli Ders Çalışma" Semineri
"Verimli Ders Çalışma" Semineri "Verimli Ders Çalışma" Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji'nde Ortaokul öğrencilerine, Güneşli Okyanus Koleji'nde de Lise Kademesi öğrencilerine "Verimli Ders Çalışma" Semineri verildi.

Okyanus Kolejleri'nde öğrencilere yönelik rehberlik seminerleri düzenliyor...

Avcılar Okyanus Koleji'nde rehber öğretmenler tarafından ortaokul öğrencilerine yönelik olarak 19 Aralık 2012 Çarşamba günü "Verimli Ders Çalışma ve Test Çözme Teknikleri" ile ilgili seminer düzenlendi.

Rehber Öğretmenler Nida Kekezoğlu Ateş ve Aslı Aytaç tarafından ortaokul kademesi öğrencilerine verilen seminerde, öğrencilerin SBS hazırlık sürecinde nasıl çalışmaları gerektiği ve sınav başarılarını yükseltecek teknikler anlatıldı. Okulun konferans salonunda yapılan etkinlikte, görsel materyallerle de öğrencilerin seminere katılımı sağlandı.

Güneşli Okyanus Koleji'nde de, 27 Aralık 2012 Perşembe günü Lise Kademesi öğrencilerine Kültür Dersaneleri Rehberlik Koordinatörü Salim Ünsal tarafından "Verimli Ders Çalışma" Semineri verildi.

"Ders çalışırken nelere dikkat edilmeli? Kimler başarılı, kimler başarısız olur? Hedefe giderken yapılması gerekenler nelerdir?" gibi konulara değinen Salim Ünsal, öğrencileri verimli zaman geçirmeleri konusunda motive etti.

Soru çözerken önyargısız yaklaşan öğrencilerin daha başarılı olacaklarını örneklerle ifade eden Ünsal, sınav sürecinde tüm öğrencilere başarılar diledi.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
29 Aralık 2012, Cumartesi 15:10
Okunma
:
3.640 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları