Avcılar Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Yetenek Avcısı Tülay Demir Oktay, Velilerle Buluştu
Yetenek Avcısı Tülay Demir Oktay, Velilerle Buluştu Yetenek Avcısı Tülay Demir Oktay, Velilerle Buluştu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ataşehir ve Avcılar Kampüsleri'nde düzenlenen "Söyleşi ve İmza" gününe katılan Yetenek Avcısı Tülay Demir Oktay, velilerle bir araya geldi.

Öz Yetenekler ve Eğitim Uzmanı olan Tülay Demir Oktay, Okyanus Koleji velileriyle buluştu.

15 Mart 2013 Cuma akşamı saat 19.00'da Ataşehir Okyanus Koleji'nde düzenlenen "Söyleşi ve İmza Günü"ne katılan Oktay, velilere çocukların yeteneklerinin keşfedilmesi hakkında önemli bilgiler verdi.

"Çocukken ne Olmak İsterdin?" adlı kitabını Okyanus Koleji velileri için imzalayan Oktay, yetenek keşfinin öneminden bahsetti.

Oktay, 16 Mart 2013 Cumartesi günü saat 13.00'te de Avcılar Okyanus Koleji'ne konuk oldu. Çocukların yeteneklerinin ortaya çıkabilmesi için ebeveynlerin onları serbest bırakması gerektiğini vurgulayan Oktay, zorlamayla bir şey yaptırılamayacağını belirtti.

Velilerin ilgiyle dinlediği söyleşinin ardından kitabını imzalayan Oktay, Okyanus Kolejleri ile çalışıyor olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Demir, Avcılar Okyanus Koleji Anı Defteri'ne duygularını şöyle ifade etti:

"Değerli Okyanus Koleji müdürleri, öğretmenleri ve tüm çalışanları;

Hepiniz benim için o kadar değerlisiniz ki... Ben de artık sizin ailenizin bir mensubu olarak bundan büyük onur duyuyorum. Tüm kampüslerinizi çok seviyorum. Bugün Avcılar Kampüsü'nde olmaktan çok mutlu oldum.

Tüm ilgi ve alakanız için çok çok teşekkür ediyorum. Sizleri çok seviyorum.

Sevgilerimle…"

Tülay Demir Oktay

 

Eğitimini Hollanda Marnix Akademi Pedagojik Bilimler Bölümü'nde tamamlayıp Öz Yetenekler ve Eğitim Uzmanı olan Tülay Demir Oktay, Hollanda'da kendi kurduğu My Core Talents kuruluşunu, Türkiye'de "Yetenek Avcısı" markası adı altında değiştirerek faaliyetlerine devam ediyor. 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
18 Mart 2013, Pazartesi 14:06
Okunma
:
10.950 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları