Avcılar Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Veliler ve Miniklerden En Lezzetli Pizzalar
Veliler ve Miniklerden En Lezzetli Pizzalar Veliler ve Miniklerden En Lezzetli Pizzalar
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji Anaokulu öğrenci ve velileri "Pizza Şenliği"nde bir araya gelerek hünerlerini sergilediler.

Okyanus Koleji Okul Öncesi Kampüsleri'nde miniklerle veliler renkli etkinliklerde buluşarak ortak çalışma yapmanın mutluluğunu yaşıyorlar.

Avcılar Okyanus Koleji Okul Öncesi 4-5 Yaş Grubu minikleri ve veliler, 5 Ocak 2013 Cumartesi günü düzenlenen Pizza Şenliği'nde bir araya gelerek hünerlerini sergilediler.

Saat 11.30'da çeşitli oyunlarla başlayan şenlikte, öğrenci ve velilerin neşeli işbirliği görülmeye değerdi. Miniklerle velilerin birlikte katıldığı pizza yarışmasının ardından ünlü pizza şefleri örnek hamur hazırlayarak pizza yapmanın püf noktalarını katılımcılara anlattılar.

Etkinlik sırasında masaları dolaşan şefler ve öğretmenler, en güzel pizzayı seçmek için değerlendirmeler yaparken, çalışmanın tamamlanmasının ardından pizzaların fırında pişme süresi çay molasıyla beklendi.

Daha sonra ise minikler sinema keyfinin tadını çıkarırken, veliler de Psikolog Elif Erkekli tarafından sunulan seminere katıldılar. Ailelerin çocuklarıyla kaliteli vakit geçirmesi, yemek seçme, tırnak yeme, kardeş kıskançlığı, anne-baba ile uyuma alışkanlığı konularında yapılan sunumun okul öncesi öğretmenlerinin canlandırmasıyla gerçekleştirilmesi ise etkinliğe ayrı bir renk kattı.

Birbirinden lezzetli pizzaların sunumunun ardından ilk 3'e girenlere ve şeflere plaket verildi.

Tüm katılımcılara "Katılım Sertifikası" takdim edilen bu eğlenceli etkinlik, sebze figürlerinin üzerine öğrencilerin duygu ve düşüncelerinin yazılması ve üç boyutlu büyük bir pizzaya asılması ile son buldu.

Pizza Şenliği'ne katılan tüm öğrenci ve velilerimiz ile katkılarından dolayı usta şeflere teşekkür ederiz…


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
11 Ocak 2013, Cuma 11:02
Okunma
:
2.683 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları