Avcılar Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | U-14 Takımı Türkiye Finalleri'nde
U-14 Takımı Türkiye Finalleri'nde U-14 Takımı Türkiye Finalleri'nde
  • Paylaş
U-14 Takımı, H.Dinçsoy İ.Ö.Okulu'nu yenerek, Türkiye Şampiyonası Finalleri'ne gitmeye hak kazandı.

İstanbul Şampiyonası Eleme Turları'nda ilk maçını galibiyetle tamamlayan ve 2. tura yükselen, Okyanus Koleji U-14 Futbol Takımı, H.Dinçsoy İ.Ö.Okulu'nu yenerek, Türkiye Şampiyonası Finalleri'ne gitmeye hak kazandı.

İstanbul Eleme Finali'nde, 2.Tur maçında, H.Dinçsoy İ.Ö.Okulu'nu 3-0 mağlup ederek Türkiye Şampiyonası Finalleri'ne gitmeye hak kazanan, Okyanus Koleji U 14 Futbol Takımı, Avcılar Turgut Özal Stadı'nda, 9 Nisan 2011 Cumartesi Günü, saat: 14:00'te oynadığı final maçı büyük bir mücadeleye sahne oldu.

H. Dinçsoy İlköğretim Okulu ile karşı karşıya gelen ekip, maçın ilk yarısında Utku'nun ayağından 34.dakikada kazandığı gol ile 1-0 önde kapattı. 2.yarıda rakibin baskısı karşısında savunmada çok dikkatli olan takım, 65.dakikada Utku ve 72.dakikada Murat'ın ayağından kazandığı goller ile final maçını 3-0 kazanarak Türkiye Şampiyonası Elemeleri'ne gitmeye hak kazandı. Maçtan sonra sahanın içerisinde bayram havası yaşanırken oyuncuların galibiyetini, 1.Tur mücadelesinde kolu kırılan kaleci Ahmet ile paylaşmaları duygusal anların yaşanmasına sahne oldu.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
11 Nisan 2011, Pazartesi 11:41
Okunma
:
4.688 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları