Avcılar Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Okyanuslular, İstanbul Turu'nda
Okyanuslular, İstanbul Turu'nda Okyanuslular, İstanbul Turu'nda
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji öğrencileri, "İstanbul Dersi" kapsamında Yıldız ve Dolmabahçe Sarayı, Galata Kulesi, Yeni Camii ve Mısır Çarşısı'nı gezdiler.

Okyanuslu öğrenciler, İstanbul Dersi'ni "7 tepeli şehri" gezerek işlediler.

Avcılar Okyanus Koleji’nde, İstanbul Dersi kapsamında 28 Nisan 2012 Cumartesi günü yapılan gezilerin ilk durağı Yıldız Sarayı oldu. Öğrenci ve öğretmenler daha sonra ise Dolmabahçe Sarayı ve Tophane Çeşmesi'ni gezdiler.

Dolmabahçe Sarayı’nı büyük bir hayranlıkla inceleyen öğrencilere rehber eşlik etti. Sarayda bulunan 4,5 tonluk avize ise en ilgi çeken yerlerden biri oldu. Bu gezide öğrenciler İstanbul’un tarihi güzelliklerini tanımanın yanı sıra keyifli bir gün geçirdiler.

Yine 28 Nisan 2012 Cumartesi günü, İstanbul Dersleri kapsamında 4. ve 5. Sınıf öğrencilerinden oluşan başka bir grup da, öğretmenleriyle birlikte kültür başkenti İstanbul’un tarihi ve kültürel mekanlarından Galata Kulesi, Galata Köprüsü, Yeni Camii ve Mısır Çarşısı'nı gezdiler. Bu geziyle İstanbul'un güzelliklerini keşfeden Okyanus Kolejli öğrencileri, şehri daha iyi tanımış oldular.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
03 Mayıs 2012, Perşembe 16:55
Okunma
:
3.656 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları