Avcılar Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Okyanus'ta Şiir Dolu Saatler
Okyanus'ta Şiir Dolu Saatler Okyanus'ta Şiir Dolu Saatler
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji ile Güneşli Okyanus Koleji'nde düzenlenen "Şiir Gecesi"nde öğrenciler; usta şairlerin birbirinden güzel şiirlerini okudular.

Okyanus Kolejleri'nde sanatsal etkinliklere devam ediliyor. Bahçeşehir Okyanus Koleji ile Güneşli Okyanus Koleji, farklı tarihlerde düzenlenen "Şiir" etkinliklerine ev sahipliği yaptı.

27 Nisan 2012 Cuma günü saat 18.30'da Bahçeşehir Okyanus Koleji Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen "Şiir Gecesi", gönüllere hitap etti. Ahmet Hamdi Tanpınar’dan Orhan Veli’ye, Ahmet Muhip Dıranas’tan Cahit Sıtkı’ya kadar Türk edebiyatının en usta şairlerinin aşkı anlatan dizelerini okuyan öğrenciler, salonda duygu fırtınası estirdi. Şiirlerin yanı sıra birbirinden güzel şarkıların da sunulduğu yaklaşık 2 saat süren gece, kokteyl ile sona erdi.

Okyanus Kolejleri Güneşli Kampüsü'nde de 30 Nisan 2012 Pazartesi günü saat 18.00'de, "Şiirname" adı altında bir "Şiir Dinletisi" gerçekleştirildi. Edebiyat öğretmenleri Mustafa Erhan Ak ve Ali Eyüboğlu önderliğinde düzenlenen geceye büyük ilgi gösteren veliler, öğrencilerin okuduğu şiirleri keyifle dinlediler.

Can Yücel, Özdemir Asaf, Nazım Hikmet, Yahya Kemal Beyatlı ve Necip Fazıl Kısakürek gibi bir çok ustanın şiirlerinin okunduğu gecede, 11. Sınıf öğrencilerinden Berk Enes Avcıoğlu da klarneti ile izleyenlere müzik ziyafeti sundu.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
02 Mayıs 2012, Çarşamba 10:52
Okunma
:
6.354 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları