Avcılar Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Okyanus'ta İlkokula Hazırlık Yaz Kampı İle Keyifli Yaz
Okyanus'ta İlkokula Hazırlık Yaz Kampı İle Keyifli Yaz Okyanus'ta İlkokula Hazırlık Yaz Kampı İle Keyifli Yaz
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri'nin "4+4+4 Yeni Eğitim Sistemi"ne hazırlık amacıyla 60 ayını tamamlayıp ilkokula başlayacak öğrenciler için hazırladığı "İlkokula Hazırlık Yaz Kampı" devam ediyor.

2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı'nda uygulamaya girecek “4+4+4 Yeni Eğitim Sistemi”ne hazır olan Okyanus Kolejleri, öğrencilerin de yeni sisteme hazır olmaları için çalışıyor.

Okyanus Kolejleri'nin, "4+4+4 Yeni Eğitim Sistemi"ne hazırlık amacıyla 60 ayını tamamlayıp ilkokula başlayacak öğrenciler için hazırladığı “İlkokula Hazırlık Yaz Kampı”, Avcılar Okyanus Koleji’nde keyifli bir şekilde devam ediyor.

Okul öncesi ve sınıf öğretmeni eşliğinde Hayat Bilgisi, Türkçe, Matematik, Resim, Müzik gibi derslerin dışında drama ve eğitsel oyunlarla öğrenciler, ilkokul yaşantısı hakkında fikir sahibi oluyor ve okulu severek, eğlenerek öğrenmenin keyfine varıyorlar.

İngilizce öğretmenleriyle dil dersi, beden eğitimi öğretmenleriyle yüzme dersi yapan öğrenciler, rehber öğretmen tarafından da takip edilip gözlemleniyorlar. Okyanus Koleji Yaz Kampı'nda öğrenciler, hem keyifli bir tatil geçiriyorlar, hem de sosyal-duygusal-bilişsel yönden ilkokula hazırlanıyorlar.

17 Ağustos’ta sona erecek olan İlkokula Hazırlık Yaz Kampı için kayıtlar devam ediyor.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
22 Haziran 2012, Cuma 14:22
Okunma
:
3.432 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları