Avcılar Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Okyanus Öğrencileri'ne Teşekkür
Okyanus Öğrencileri'ne Teşekkür Okyanus Öğrencileri'ne Teşekkür
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Kaymakamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü, Dünya'nın En Büyük Proje Yarışması’nda gösterdikleri başarıdan dolayı Okyanus Koleji Fen ve Proje Lisesi öğrencilerini tebrik etti.

Avcılar Okyanus Koleji Fen ve Proje Lisesi öğrencileri, Uluslararası 26. Mostratec Bilim ve Teknoloji Proje Yarışması'na katıldıkları başarılı projeleri ile "Matemetik" alanında 4.'lük madalyası almaya hak kazanmıştı.

Öğrenciler, 18 Kasım 2011 Cuma Günü, öğretmenleri Mehmet Çalışkan ve Ensar Karakaya, Okul Müdürü Tarık Atasever ile birlikte Avcılar Kaymakamı Savaş Tuncer'i ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Dal'ı makamlarında ziyaret ettiler.

Avcılar Kaymakamı Savaş Tuncer ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Dal, Dünya'nın en büyük proje yarışmasında, 1163 proje arasından sıyrılarak ülkemizi başarıyla temsil eden Avcılar Okyanus Koleji Fen ve Proje Lisesi öğrencileri Mustafa Güloğlu ve Yunus Erdoğan'ı tebrik ederek; "Bu ülkenin sizin gibi gençlere ihtiyacı var. Sizi tebrik eder, sizin yetiştirilmenizde büyük emeği geçen öğretmenlerinize teşekkür ederiz." diyerek kutladılar.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
29 Kasım 2011, Salı 15:15
Okunma
:
9.499 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları