Avcılar Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Minik Eller'den Proje Eserleri
Minik Eller'den Proje Eserleri Minik Eller'den Proje Eserleri
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Okul Öncesi Bölümleri 6 yaş grubu öğrencileri, "Minik Ellerin Eserleri" isimli çalışmaya katılarak kendi projelerini ürettiler.

Okyanus Kolejleri Okul Öncesi Bölümleri olarak 6 yaş grubundaki öğrenciler için "Minik Ellerin Eserleri"  isimli proje çalışması yapıldı.

Aralık ayı boyunca üzerinde çalıştıkları proje ile minikler, araştırma yapmayı, üretmeyi ve bunu bir yaşam tarzı haline getirmeyi öğrendiler.

Çocuklar için "soru sormak" bu yolda atılan en temel adımdır ve onların sordukları sorular karşısında sergilenecek en doğru tavır ise kendilerinin araştırmalarına olanak sağlamaktır.

Öğrenciler, kendi elleriyle hazırladıkları projlerini 7 Ocak 2012 Cumartesi günü "Minik Ellerin Eserleri Proje Günü" ile sunma fırsatı yakalıyorlar.

Tüm Okyanus Koleji Kampüsleri'nde aynı anda gerçekleşecek etkinliğe 6 yaş öğrencileri, anne ve babaları ile katılacaklar. Minikler, kendi elleriyle hazırladıkları proje eserlerini sunmanın heyecanını yaşarken aileleri de çocuklarının başarılı projelerini görmenin haklı gururunu yaşayacaklar.




Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
06 Ocak 2012, Cuma 16:33
Okunma
:
8.654 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları