Avcılar Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Geçmişten Geleceğe Seyir
Geçmişten Geleceğe Seyir Geçmişten Geleceğe Seyir
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Güneşli Okyanus Koleji öğrencileri, Sapphire AVM'de İstanbul Balmumu Heykel Müzesi'ni ve Seyir Terası'nı ziyaret ettiler.

Güneşli Okyanus Koleji 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri, 13 Aralık 2011 Salı günü, Sapphire AVM'de İstanbul Balmumu Heykel Müzesi ve Seyir Terası'nı gezdiler.

Öğrenciler, bir çoğu aramızdan ayrılmış olan, sanata, bilime veya tarihe yön vermiş 49 ünlü simanın balmumundan heykellerini görme fırsatı buldular. Rehber eşliğinde bilgiler edinen öğrenciler, şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Balmumu Heykel Müzesi'nin ardında Avrupa ve Türkiye'nin en yüksek binası olan Sapphire Seyir Terası'na çıkan öğrenciler, 261 metre yükseklikten İstanbul'u 360 derece izleme imkanı buldular. Seyir Terası'nın her köşesinden nereye baktığınızı gösteren haritalar yardımıyla, İstanbul Avrupa ve Asya Yakası ile Boğaz’ın hem Karadeniz hem de Marmara Denizi girişlerini aynı anda görmüş oldular.

Sapphire Seyir Terası'ndan İstanbul'un tarihi ve turistik abidelerini, üç imparatorluğun medeniyet izlerini bir arada görme fırsatı yakalayan öğrenciler, unutulmaz bir gün geçirdiler.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
17 Aralık 2011, Cumartesi 14:22
Okunma
:
4.246 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları