Avcılar Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Emirgan Lale Festivali'nde Anlamlı Buluşma
Emirgan Lale Festivali'nde Anlamlı Buluşma Emirgan Lale Festivali'nde Anlamlı Buluşma
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji Okul Aile Birliği’nin düzenlediği Geleneksel Emirgan Korusu Lale Festivali'ne katılan veliler, anlamlı bir yardımda bulundular.

Avcılar Okyanus Koleji Okul Aile Birliği'nin 27 Nisan 2012 Cuma günü düzenlediği "Geleneksel Emirgan Korusu Lale Festivali" etkinliğine katılan veliler hem güzel bir gün geçirdiler, hem de anlamlı bir yardım gerçekleştirdiler.

Geçirdiği bir kaza sonucu boynu kırılarak felç kalan Bartın Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinden Caner Cem Martı'nın tedavisi için gereken masrafların bir kısmını karşılamak için Avcılar Okyanus Koleji Okul Aile Birliği de yardım eli uzattı. Caner Cem Martı'ya destek olmak için düzenlenen Emirgan gezisine katılan Okyanus Koleji velileri anlamlı bir yardımda bulundular.

İlginin yoğun olduğu ve çok sayıda velinin katılımıyla gerçekleşen etkinlik, Pembe Köşk’te kahvaltıyla başladı. Güzel bir kahvaltı ve keyifli bir sohbetten sonra Emirgan Parkı gezildi. Eşsiz güzellikteki laleleri seyreden Okyanuslu veliler, güzel bir günün ardından, hayırlı bir iş yapmanın da verdiği huzurla geziyi sonlandırdılar.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
03 Mayıs 2012, Perşembe 16:55
Okunma
:
5.906 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları