Avcılar Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Avcılar Yıldızlar Grubu Öğrencileri Aile Katılım Etkinliğinde(Sanat Etkinliği)
Avcılar Yıldızlar Grubu Öğrencileri Aile Katılım Etkinliğinde(Sanat Etkinliği) Avcılar Yıldızlar Grubu Öğrencileri Aile Katılım Etkinliğinde(Sanat Etkinliği)
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Yıldızlar Grubu öğrencileri 15.10.2018 Pazartesi günü sınıf arkadaşları Elif Çakır ‘ın annesi Ayşe Hanım’ı sınıflarında misafir ettiler.

Öğrencilerimiz ilk olarak Ayşe  hanımla tanıştılar. Ardından içinde bulunduğumuz   Sonbahar mevsimi ile ilgili sohbet edildi.Ayşe hanım, öğrencilerimiz  için hazırladığı aslan resmini,çeşitli yaprakları ve yaprak saplarını öğrencilere dağıttı. Yıldızlar Grubu öğrencileri ilk olarak aslan resimlerini istediklerini gibi boyadılar. Ardından yaprakları aslanın yelesi olacak şekilde yapıştırdılar. En son olarakta yaprak saplarından aslanın bıyıklarını oluşturdular. Öğrencilerimiz keyifle etkinliğe katılım gösterdiler. Bu güzel ve eğlenceli etkinlik için Ayşe Hanım’a çok teşekkür ederiz.

 


Haber
:
Fatma Kıroğlu
Editör
:
Fatma Kıroğlu
Fotoğraf
:
GÜLŞAH ÇAM
Tarih
:
24 Ekim 2018, Çarşamba 17:14
Okunma
:
734 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları