Avcılar Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Avcılar Yıldızlar Grubu İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası’nı Öğreniyor
Avcılar Yıldızlar Grubu İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası’nı Öğreniyor Avcılar Yıldızlar Grubu İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası’nı Öğreniyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Yıldızlar Grubu öğrencileri 07 Aralık 2015 Pazartesi günü İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler yaptılar. Öncelikle demokrasinin ne olduğunu tartışan öğrencilerimiz demokrasinin gerekliliklerini öğrendiler.

Seçme ve seçilme hakkının ne demek olduğunu tartıştılar ve seçim yapmaya karar verdiler. Bunun için Sanat Etkinliğinde İnsan Hakları ve Demokrasi ile ilgili resimler boyayıp keserek bir kutuya yapıştırdılar ve bu kutuyu seçim sandığı haline getirdiler. Sonra izlemek istedikleri çizgi filmleri seçim yolu ile kararlaştırmaya karar verdiler. Çizgi filmlerin resimlerinin bulunduğu resimlere yıldız yapıştırarak oy verdiler ve sandığa attılar. Seçim sandığı açılıp oylar sayıldıktan sonra hangi çizgi filme daha çok oy verildiyse öğrencilerimiz o çizgi filmi izlediler. Bu etkinlik öğrencilerimizin yaparak yaşayarak öğrenmelerine vesile oldu.


Haber
:
Aslıhan Akdağ
Editör
:
Aslıhan Akdağ
Fotoğraf
:
Aslıhan Akdağ
Tarih
:
11 Aralık 2015, Cuma 11:02
Okunma
:
1.836 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları