Avcılar Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Avcılar Okyanus'ta Kitap Günleri
Avcılar Okyanus'ta Kitap Günleri Avcılar Okyanus'ta Kitap Günleri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Koleji "Kitap Okuma Günleri" sürpriz yazarları, imza ve söyleşi günleriyle devam ediyor.

Okyanus Kolejleri Kitap Okuma Günleri, 26-30 Aralık 2011 haftasında Avcılar Okyanus Koleji'ndeydi.

Hafta boyunca çeşitli yazarlar, konferans salonunda, fuar alanında, sınıflarda, spor salonunda öğrencileri ziyaret ederek onlarla söyleşi yaptılar.

İlk gün yazarları Tarık USLU ve Mehmet GÜLER oldu. İlköğretim öğrencileri için kitaplar yazan Tarİk USLU, saat:11.00'de konferans salonunda  Okyanuslulara buluştu. Soru-cevap şeklinde ilerleyen söyleşi ardından yazar, öğrencilerin almış olduğu kitapları imzaladı. İlköğretim öğrencileri tarafından büyük ilgiyle karşılaşan Tarık USLU, "Okulunuzda huzurlu ve ışıltılı bir atmosfer var. Bu hep böyle kalsın, emeği geçenleri tebrik ederim.” diyerek düşüncelerini Okyanus Anı Defteri'ne yazdı.

Saat:14.00'te ise Mehmet GÜLER, konferans salonunda ilköğretim öğrencileriyle buluştu. Sevilen yazar, kitap okumanın yararlarından, çocukların kitap okumayı alışkanlık haline getirmeleri gerektiğinden bahsetti. Öğrencilerle keyifli bir söyleşi gerçekleştiren yazar, kendi hikayelerinden de örnekler verdi ve öğrenciler için kitaplarını imzaladı. Mehmet GÜLER; "Sevgili öğrenciler, Okyanus olmak kolay değil. Okyanus Ailesi'ni daha yakından görünce herkesin Okyanus'a su taşıdığını, bir çeşit Okyanus olduğuna tanık oldum… İnsana yapılan yatırımın boşa gitmediğini, karşılığın geç ama mutlaka bulacağını biliriz… Bu güzel kurumda yetişen öğrencilerin, gelecekte bu birikimlerini olumlu biçimde yansıyacaklarına inanıyorum. Kitap Günleri'nde emeği geçen Okul Müdürü'ne, Fatmanur ve Derya Öğretmen'e teşekkürlerimi sunuyor ve sevgilerimi iletiyorum.”  diyerek düşüncelerini Okyanus Anı Defteri'ne aktardı.

Avcılar Okyanus Koleji'ndeki fuar, 2. gününde ise Melek ÇE ve Aziz SİVASLIOĞLU'nu ağırladı.

Yazar Melek ÇE, saat: 11.00'de konferans salonunda öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi. Kitap okumanın faydalarından ve topluma kazandırdığı olumlu alışkanlıklardan bahseden ÇE, ilköğretim öğrencileri tarafından büyük ilgiyle karşılandı ve soru-cevap şeklinde ilerleyen söyleşi ardından öğrencilerin almış olduğu kitapları imzaladı.

Düşüncelerini, "Gökyüzünün yıldızları ile deniz yıldızlarının arkadaş olduğu okulumuz Okyanus Koleji öğrencilerine daima başarılar diliyorum. Sizinle tanıştığım için de çok mutluyum." şeklinde belirterek Okyanus Anı Defteri'ne aktardı.

27 Aralık 2011 Salı günü saat: 14.00’te ise öğrencilerle buluşup kitaplarını imzalayan Aziz SİVASLIOĞLU; "Ne güzel yasadır geceden sonra doğan güneş,/aydınlanır dünya. /Okumak da böyledir; /Okudukça aydınlanır aklımız, dolar ışıkla. /Kitap ışık,kitap arkadaş,okuyup paylaşınca. /Bizi onlar güzelleştirir, biz de seni, sevgili dünya." şiirini Okyanus Anı Defteri'ne yazdı.

28 Aralık Çarşamba günü saat: 11.00'de ise Cüneyd SUAVİ, lise kademesi öğrencileriyle söyleşi gerçekleştiren konuk yazar oldu. Suavi, öğrencilere seçilen meslekleri sevmenin öneminden bahsetti. İstenilen hedefe ulaşabilmek adına çekilen zorlukların katlanılması ve kabul edilmesi gerektiğini belirttie ve söyleşi bitiminde öğrencilerin kitaplarını imzaladı. Cüneyd SUAVİ; "Her biriyle tek tek iftihar ettiğim öğretmen kardeşlerime ve pırlanta öğrencilerine, gönül dolusu sevgi ve dualarımla…" diyerek düşüncelerini Okyanus Anı Defteri'ne aktardı.

Saat:14.00'te ise Nurettin İĞCİ, ilköğretim kademesi ve anaokulu öğrencileri ile buluştu. Kitaplarını imzalayarak öğrencilerle birlikte hoş vakit geçiren İĞCİ; "Her buluşmada yeni kitaplar için moral bulan bir yazar olarak, Avcılar Okyanus’ta güzel saatler geçirmenin keyfini yaşıyorum. Anılarım arasında yer alacak bu okuldakilere teşekkür ederken, 'tekrar görüşmek dileğiyle' diliyorum. Hoşçakalın..." sözlerini Anı Defteri'nde paylaştı.

29 Aralık 2011 Perşembe günü, sevilen yazarlar Selim GÜNDÜZALP ve Ülker KURTCAN, ilköğretim öğrencileriyle buluştu. Selim GÜNDÜZALP, saat:11.00'de konferans salonunda öğrencilerle birlikte güzel bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşinin ardından kitaplarını imzalayan GÜNDÜZALP, Okyanus Anı Defteri'nde; "Sevgili Okyanus Koleji’nin öğretmen ve öğrencilerimizden kalbimiz sızlayarak ayrılıyoruz." satırlarını paylaştı.

Saat:14.00’te de Ülker KURTCAN, öğrenciler için kitaplarını imzaladı ve yazar; "Sevgili Okyanus Koleji; Avcılar Şubesi, bir kez daha sizinle buluşmanın keyfini çıkarıyorum. Sizinle olmaya bayılıyorum. Olmaya da en içten duygularımla devam edeceğim.." cümleleriyle anı defterini doldurdu.
 
30 Aralık 2011 Cuma günü Avcılar'daki Kitap Günleri'nin 5. ve son günü ise Esra AVGÖREN ve Meltem KANOĞLU konuk yazarlar oldu.

Esra AVGÖREN, saat:11.00’de öğrencilerle fuar alanında sohbet ederken aynı zamanda kitaplarını imzaladı ve "Sayısını kaydetmekte zorlanacağınız kadar öğrenci yetiştirmeniz dileğiyle söze başlamak istedim. Her öğrencinizin Okyanus adını çağrıştıran engin deneyimlerle bezenmesi için gösterdiğiniz çabadan dolayı tebrik eder nice kitap günlerinde buluşmayı temenni ederim." diye düşüncelerini Anı Defteri'ne yazdı.

Son olarak saat:14.00'te Meltem KANOĞLU, öğrencilerle buluştu. Kitaplarını imzalayan KANOĞLU; "Okyanus Koleji Avcılar Şubesi'ne sonsuz teşekkürlerimle... Her birimiz tek kanadı olan birer meleğiz,  yalnızca birbirimize tutunarak uçabiliriz." diye güzel düşüncelerini paylaştı.

 

Avcılar Okyanus'ta Kitap Günleri
Okyanus Kolejleri'qde "Kitap Günleri" devam ediyor.
Okyanus Kolejleri 2. Kitap Fuarı, 26 Aralık 2011 Pazartesi günü Avcılar Okyanus Koleji'ndeydi. Hafta boyunca çeşitli yazarlar konferans salonunda, fuar alanında, sınıflarda, spor salonunda öğrencileri ziyaret ederek onlarla söyleşi yaptılar.
              Kitap Okuma Günleri'nin ilk yazarları Tarık USLU ve  Mehmet GÜLER oldu.
İlköğretim öğrencileri için kitaplar yazan Tarık Uslu, saat:11.00'de konferans salonunda  Okyanuslulara buluştu. Soru-cevap şeklinde ilerleyen söyleşi ardından Tarık USLU, öğrencilerin almış olduğu kitapları imzaladı. İlköğretim öğrencileri tarafından büyük ilgiyle karşılaşan Tarık Uslu, "Okulunuzda huzurlu ve ışıltılı bir atmosfer var. Bu hep böyle kalsın, emeği geçenleri tebrik ederim.” diyerek düşüncelerini Okyanus Anı Defteri'ne yazdı.

Saat:14.00'te ise Mehmet Güler, konferans salonunda ilköğretim öğrencileriyle buluştu. Sevilen yazar, kitap okumanın  yararlarından, çocukların kitap okumayı alışkanlık haline getirmeleri gerektiğinden bahsetti. Öğrencilerle keyifli bir söyleşi gerçekleştiren yazar, kendi hikayelerinden de örnekler verdi ve öğrenciler için kitaplarını imzaladı.
Mehmet Güler: "Sevgili öğrenciler, Okyanus olmak kolay değil. Okyanus ailesini daha yakından görünce herkesin Okyanus ‘a su taşıdığını , bir çeşit okyanus olduğuna tanık oldum…
İnsana yapılan yatırımın boşa gitmediğini , karşılığın geç ama mutlaka bulacağını biliriz… Bu güzel kurumda yetişen öğrencilerin gelecekte bu birikimlerini olumlu biçimde yansıyacaklarına inanıyorum. Kitap günlerinde emeği geçen okul müdürüne, Fatmanur ve Derya öğretmene teşekkürlerimi sunuyor ve sevgilerimi iletiyorum.”  diyerek düşüncelerini Okyanus Anı Defteri'ne aktardı.

27 Aralık 2011 tarihinde; Kitap Fuarı'nın 2. gününde ise Melek ÇE ve Aziz SİVASLIOĞLU, ilköğretim öğrencileriyle buluştu.

Yazar Melek ÇE, saat 11.00'de konferans salonunda öşrencilerle söyleşi yaptı. Kitap okumanın faydalarından ve topluma kazandırdığı olumlu alışkanlıklardan bahseden ÇE İlköğretim öğrencileri tarafından büyük ilgiyle karşılandı ve soru-cevap şeklinde ilerleyen söyleşi ardından öğrencilerin almış olduğu kitapları imzaladı ve güzel düşüncelerini: “ Gökyüzünün yıldızları ile deniz yıldızlarının arkadaş olduğu okulumuz Okyanus Koleji öğrencilerine daima başarılar diliyorum. Sizinle tanıştığım için de çok mutluyum.” diye düşüncelerini Okyanus anı defterine'yazdı.

27 Aralık Saat 14.00’te ise öğrencilerle buluşup kitaplarını imzalayan Aziz SİVASLIOĞLU  “ Ne güzel yasadır geceden sonra doğan güneş,/aydınlanır dünya. /Okumak da böyledir; /Okudukça aydınlanır aklımız, dolar ışıkla. /Kitap ışık,kitap arkadaş,okuyup paylaşınca. /Bizi onlar güzelleştirir, biz de seni, sevgili dünya.” şiirini okyanus anı defterine yazdı.

28 Aralık saat 11.00 ‘de, ise lise kademesiyle konferans salonun söyleşi yapan konuğumuz Cüneyd SUAVİ oldu. Suavi , öğrencilere seçilen meslekleri sevmenin öneminden bahsetti. İstenilen hedefe ulaşabilmek adına çekilen zorlukların katlanılması ve kabul edilmesi gerektiğini söyledi. Söyleşi bitiminde öğrencilerin kitaplarını imzalayan Suavi “Her biriyle tek tek iftihar ettiğim öğretmen kardeşlerime ve pırlanta öğrencilerine, gönül dolusu sevgi ve dualarımla…” diyerek düşüncelerini anı defterine yazdı.
28 Aralık 2011 saat 14.00’te ; kitap Fuarı'nın 3. gününde ise Nurettin İğci ilköğretim kademesi ve anaokulu öğrencileri ile buluştu. Kitaplarını imzalayarak öğrencilerle birlikte hoş vakit geçiren İğci ‘ Her buluşmada yeni kitaplar için moral bulan bir yazar olarak, Avcılar Okyanus’ta güzel saatljr geçirmenin keyfini yaşıyorum. Anılarım arasında yer alacak bu okuldakilere teşekkür ederken,”tekrar görüşmek dileğiyle”diliyorum. Hoşçakalın’ diye düşüncelerini Okyanus anı defterine yazdı.

29 Aralık 2011 tarihinde Selim GÜNDÜZALP ve  Ülker KURTCAN, ilköğretim öğrencileriyle buluştu.

Yazar Selim GÜNDÜZALP, saat 11.00'de konferans salonunda öğrencilerle birlikte güzel bir söyleşi yaptı,söyleşinin ardından kitaplarını imzalayan Gündüzalp "Sevgili Okyanus Koleji’nin öğretmen ve öğrencilerimizden kalbimiz sızlayarak ayrılıyoruz." diyerek bu düşüncelerini anı defterine yazdı.

Saat: 14.00’te de Ülker KURTCAN, öğrencilerle buluştu. Öğrenciler için kitaplarını imzalayan Kurtcan, "Sevgili Okyanus Koleji;Avcılar şubesi , bir kez daha sizinle buluşmanın keyfini çıkarıyorum. Sizinle olmaya bayılıyorum. Olmaya da en içten duygularımla devam edeceğim.." cümleleriyle anı defterini doldurdu.
 
30 Aralık 2011 Kitap günlerinin 5. ve son günü yazarları ise Esra AVGÖREN ve Meltem KANOĞLU oldu. Esra Avgören, saat 11.00’de öğrencilerle fuar alanında sohbet ederken aynı zamanda kitaplarını imzaladı ve ‘Sayısını kaybetmekte zorlanacağınız kadar öğrenci yetiştirmeniz dileğiyle söze başlamak istedim. Her öğrencinizin Okyanus adını çağrıştıran engin deneyimlerle bezenmesi için gösterdiğiniz çabadan dolayı tebrik eder nice kitap günlerinde buluşmayı temenni ederim.’ diye düşüncelerini anı defterine yazdı.
 Son olarak saat 14.00 ‘ te ise Meltem Kanoğlu öğrencilerle buluştu. Kitaplarını imzalayan Kanoğlu ‘Okyanus Koleji Avcılar şubesine sonsuz teşekkürlerimle; ‘ Her birimiz tek kanadı olan birer meleğiz,  yalnızca birbirimize tutunarak uçabiliriz.’ diye düşüncelerini Okyanus anı defterine yazdı.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
04 Ocak 2012, Çarşamba 09:26
Okunma
:
5.813 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları