Avcılar Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Avcılar Okyanus Okul Öncesi Yıldızlar Sınıfı Braille Alfabesi'ni Öğreniyor
Avcılar Okyanus Okul Öncesi Yıldızlar Sınıfı Braille Alfabesi'ni Öğreniyor Avcılar Okyanus Okul Öncesi Yıldızlar Sınıfı Braille Alfabesi'ni Öğreniyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Yıldızlar Sınıfı öğrencileri 21 Ekim 2014 Salı günü FasTracKids dersinde “Hedefler ve Yaşam Becerileri” konusunu işlediler.

Minikler, derse hedeflerini belirleyerek başladılar. Kendilerine, kitap okumayı öğrenmek, bisiklet kullanmayı öğrenmek, iyi bir futbolcu olmak, ressam olmak gibi hedefler seçen minikler hedef rozetleri yapıp rozetlerini yakalarına taktılar ve hedeflerine nasıl ulaşacaklarını arkadaşları ile paylaştılar.

Öğrenciler Braille Alfabesi İle Tanıştı

Braille Alfabesi ile tanışan öğrenciler, hedefi Braille Alfabesi’ni oluşturmak olan kişinin amacının ne olduğunu tartışarak ders esnasında oyun hamuru ile örnek Braille Alfabesi oluşturdular. Minikler, gözlerini kapatıp, yaptıkları Braille Alfabe’lerini dokunarak incelediler ve daha sonra ne hissettiklerini birbirleri ile paylaştılar.


Haber
:
Aslıhan Akdağ
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
FATMA KIROĞLU
Tarih
:
27 Ekim 2014, Pazartesi 11:54
Okunma
:
2.056 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları