Avcılar Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Avcılar Okyanus Kolejinde Kutlu Doğum Haftası
Avcılar Okyanus Kolejinde Kutlu Doğum Haftası Avcılar Okyanus Kolejinde Kutlu Doğum Haftası
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji’nde Düzenlenen ‘’Kutlu Doğum Haftası’’ Programı Öğrencilerin ve Konuk Sanatçıların Muhteşem Performansıyla Büyük İlgi ve Beğeni Topladı.

21 Nisan 2016 Perşembe günü düzenlenen Kutlu Doğum Haftası programı, İlahiyatçı Muhlis Ekici’nin konuşmasıyla başladı.

Tevhid ve Vahdet konulu sinevizyon gösterisinin ardından, Ceyda Duman adlı öğrencimiz tarafından okunan kırk yaşındasın şiiri, salondaki herkesi duygulandırdı. Ardından kum sanatçısı Ömer Faruk Elmas tarafından sergilenen kum sanatı gösterisi, konukları adeta peygamberimizin yaşadığı dönemlere götürerek o anları bir nebze de olsa yaşamasına vesile oldu.

"Peygamberimize Mektup" yarışmalarında dereceye giren öğrencimiz; Elif Buse Uludoğan’a ödülünü Kurucumuz Orhan Özbey taktim etti. Orhan Özbey günün anlam ve önemini şu sözlerle dile getirdi; “Peygamber efendimiz çok cömert, çok adaletli aynı zamanda merhametliydi, insanları incitmez her duruma karşı duyarlı yaklaşırdı, çünkü O âlemlere rahmet peygamberiydi.”  Program, öğrencimiz Eren Can’ın Hz. Muhammed’in insanlığa vasiyeti olan “Veda Hutbesi” okunmasıyla devam etti.

Avcılar Okyanus Koleji’nin hazırladığı Hz Muhammed (SAV)’i anma ve anlama programı, Cumhurbaşkanlığı Türk Sanat ve Tasavvuf Müziği Sanatçısı Adem Tay ve ekibinin tasavvuf musikisi konseri ile  sona erdi.


Haber
:
Münire Nilay COŞAR
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Sonay AYDIN, Ömer AKYOL
Tarih
:
22 Nisan 2016, Cuma 14:16
Okunma
:
2.019 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Ekinci / 18 Kasım 2016, Cuma 19:49
Ben beğendim.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları