Avcılar Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Avcılar Okyanus Koleji Öğrencilerinden Büyük Sosyal Sorumluluk Projesi
Avcılar Okyanus Koleji Öğrencilerinden Büyük Sosyal Sorumluluk Projesi Avcılar Okyanus Koleji Öğrencilerinden Büyük Sosyal Sorumluluk Projesi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Ortaokulu öğrencileri, 19 Ocak 2016 Cuma günü, yapılan müzayede etkinliği sonucunda elde ettikleri gelirle Mecidiyeköy’deki Kafe Down’u ziyaret ederek yardımda bulundular ve engelli kardeşleriyle bir araya geldiler.

Avcılar Okyanus Ortaokul öğrencileriyle yapılan etkinlikte, öncelikle öğrencilerden daha önce okudukları kitapları getirmelerini istendi.

Daha sonra yardım amacıyla yapılan müzayede etkinliğinde, toplanılan kitaplar açık arttırma usülü ile satılarak yeni sahiplerini buldu.

Son olarak 7. sınıf öğrencileri, 22 Şubat 2016 Pazartesi günü müzayede etkinliğinden topladıkları yardımlarla erzak alarak Kafe Down’a gittiler ve yardımda bulundular.

Kafe Down’da yemek yiyen öğrencilere kafede çalışan engelli kardeşleri hizmet etti ve aslında onlardan farklı olmadıklarını gösterdiler.

Yemekten sonra kafenin kurucusu Saruhan Singen, öğrencilere çalışan engelliler hakkında ve kafenin işleyişi hakkında bilgiler verdi.

Konuşmanın ardından öğrenciler, engelli kardeşleriyle sohbet ettiler ve onlarla paylaşımlarda bulundular.

Öğrenciler, kafeden çıkarken aslında onların kendilerinden farkı olmadığını sadece farkında olabilmenin yeteceğini öğrendiler.


Haber
:
Münire Nilay COŞAR
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
MUSTAFA YİYİT
Tarih
:
11 Mart 2016, Cuma 21:08
Okunma
:
1.136 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları