Avcılar Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Avcılar Kuşlar Grubu Öğrencileri “Ailemle Okulumdayım” Etkinliğinde
Avcılar Kuşlar Grubu Öğrencileri “Ailemle Okulumdayım” Etkinliğinde Avcılar Kuşlar Grubu Öğrencileri “Ailemle Okulumdayım” Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Kuşlar Grubu Öğrencileri 01.12.2018 Cumartesi “Ailemle Okulumdayım” etkinliği için sınıflarındaki masalarda yerlerini aldılar.

Öğrencilerimiz “Ailemle Okulumdayım” etkinliğine ilk önce Türkçe Dil Etkinliği ile başladılar. Türkçe Dil Etkinliğinde “Hayvanlar” isimli parmak oyunu oynandı. Daha sonra “Dalgıç Olsam” isimli hikâye okundu. Ardından İngilizce etkinliğimizde “Greetings” ,”Weather checking with poster” isimli şarkılar söylendi. Ardından craft çalışması yapıldı. Daha sonra “Time to say Goodbye “isimli şarkı söylendi. Ardından FasTracKids etkinliğimizde “Biyoloji” konusunu işledik. Bitkilerin kısımlarını, Toprağın altında yetişen bitkileri ele aldık. Daha sonra sınıfımıza getirdiğimiz bitkinin kök, gövde, dal ve yapraklarını inceledik. Ardından ailelerimizle beraber “Fasulye Deneyini” yaptık. Daha sonra sanat etkinliğinde “Karınca Karınca” isimli Orf etkinliğimizi yaparak dağıtılan malzemelerle tavşanımızı tamamladık. Etkinliğimize katılan velilerimize teşekkür ederiz.


Haber
:
Fatma Kıroğlu
Editör
:
Fatma Kıroğlu
Fotoğraf
:
FEYZA GÜLEÇ
Tarih
:
10 Aralık 2018, Pazartesi 13:47
Okunma
:
400 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları