Güneş Grubu öğrencileri öncelikle Hümeyra Hanım ile tanışıp, kendilerini tanıttılar. Ardından Hümeyra Hanım öğrencilerimize küf ve küf mantarları hakkında bilgi verdi. Sonrasında öğrencilerimize küflenen ve küflenme aşamasında olan meyveleri büyüteç kullanarak gözlem yapmalarını istedi. Neden ve sonuçları konuşularak soru cevap yöntemiyle etkinliğimiz keyifli bir şekilde sonlandırıldı. Öğrencilerimiz bu çalışmayla, tüm yiyeceklerin nemli ortamlarda değil buzdolabında muhafaza edilmesi gerektiğini ve küflenme aşamasında olan hiç bir yiyeceğin yenmemesi gerektiğini öğrendiler.
Hümeyra Hanım’a etkinliği hazırlayıp bizimle paylaştığı için teşekkür ederiz.
Haber | Fatma Kıroğlu | |
Editör | Fatma Kıroğlu | |
Fotoğraf | Fatma Kıroğlu | |
Tarih | 02 Aralık 2017, Cumartesi 15:02 | |
Okunma | 1.204 defa okunmuş |
Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?