Denizyıldızı grubu öğrencilerinden Enes YETİŞ’in annesi Feriha YETİŞ ile birlikte yemekte görgü kurallarını ve restaurant da nelere dikkat edilmesi gereken incelikleri hakkında soru cevap yöntemi ile sohbet saati yaptılar. Hangi eller ile çatal, bıçak ve bardak kullanma ve doğru yemek yiyebilme şekillerini uygulama çalışması ile eğlenerek öğrendiler.
Feriha YETİŞ’in hazırlamış olduğu kek ve börekleri öğrencilerle birlikte afiyetle yiyerek keyifli bir gün geçirdiler.
Haber | Fatma Kıroğlu | |
Editör | Zübeyde KEKEÇ | |
Fotoğraf | Zübeyde KEKEÇ | |
Tarih | 06 Aralık 2016, Salı 17:29 | |
Okunma | 1.225 defa okunmuş |
Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?