Avcılar Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Tarladan Sofraya Ekmeğin Yolculuğu
Tarladan Sofraya Ekmeğin Yolculuğu Tarladan Sofraya Ekmeğin Yolculuğu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji öğrencileri, ekmeğin tarladan sofraya kadar uzanan yolculuğuna tanıklık ettiler.

Avcılar Okyanus Koleji 2. sınıf öğrencileri, ekmek fabrikasına düzenlenen gezi ile "ekmek" hakkında bilmediklerini öğrendi.

Öğrenciler, bakkaldan, fırından, büfeden alınan ekmeğin, sofraya gelene kadar hangi aşamalardan geçtiğine tanıklık etti.

20 Aralık 2011 Salı günü, Sultangazi İstanbul Halk Ekmek Fabrikası'na gerçekleştirilen gezi, öğrencilere yemesi kolay ekmeğin üretiminin bir o kadar zor olduğunu, sağlıklı koşullarda, hangi şekil ve aşamalardan geçtiğini de göstermiş oldu. 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
27 Aralık 2011, Salı 16:20
Okunma
:
3.775 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları