Avcılar Okyanus Koleji 2. sınıf öğrencileri, ekmek fabrikasına düzenlenen gezi ile "ekmek" hakkında bilmediklerini öğrendi.
Öğrenciler, bakkaldan, fırından, büfeden alınan ekmeğin, sofraya gelene kadar hangi aşamalardan geçtiğine tanıklık etti.
20 Aralık 2011 Salı günü, Sultangazi İstanbul Halk Ekmek Fabrikası'na gerçekleştirilen gezi, öğrencilere yemesi kolay ekmeğin üretiminin bir o kadar zor olduğunu, sağlıklı koşullarda, hangi şekil ve aşamalardan geçtiğini de göstermiş oldu.
Haber | Esra TİRYAKİ ÇELEBİ | |
Editör | Esra TİRYAKİ ÇELEBİ | |
Tarih | 27 Aralık 2011, Salı 16:20 | |
Okunma | 3.775 defa okunmuş |
Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?