Avcılar Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Sapphire'de Balmumu Heykel Müzesi Gezisi
Sapphire'de Balmumu Heykel Müzesi Gezisi Sapphire'de Balmumu Heykel Müzesi Gezisi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji 2. Sınıf öğrencileri, balmumu heykel sanatının güzel örneklerinin sunulduğu Sapphire'deki Balmumu Heykel Müzesi'ni gezerek, seyir terasından İstanbul manzarasını izlediler.

Balmumu heykel sanatı, topluma kültür-sanat yoluyla tarih bilinci, tarih sevgisi aşılamanın yanında, öğrencilerin gelişiminde görsel ve uygulamalı eğitime katkısı açısından da son derece yararlı görülmektedir...

Avcılar Okyanus Koleji'nde, 2. Sınıf öğrencilerine bu sanatı tanıtmak amacıyla 11 Ekim 2013 Cuma günü Türkiye'nin en yüksek binası olan Sapphire'deki Balmumu Heykel Müzesi'ne gezi düzenlendi.

Müzede tarihteki önemli kişileri ve ünlüleri sanki canlıymış gibi karşılarında gören öğrenciler, heyecanla anlatılanları dinledi. Bu sanat hakkında bilgi edinen öğrenciler daha sonra seyir terasına çıkarak buradan İstanbul'u 360 derece görme fırsatı elde ettiler.

52. kattan İstanbul manzarasının tadını çıkaran öğrenciler, İstanbul'un tarihi güzelliklerini gösteren Skyride 4D sinemaya da gidip, 4D heyecanını tattılar.

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
23 Ekim 2013, Çarşamba 11:36
Okunma
:
1.908 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Duygu DİNİZ / 26 Ekim 2013, Cumartesi 19:09
Sevgili öğretmenimiz ne güzel sarılmış, öğrenciseine...ne kadar sevgi dolu, ne kadar korumacı....sağolasın Cüneyt Yağız, sağolasın. iyi ki benim kızımın ve bizim sınıfımızın öğretmenisiniz.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları