Avcılar Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Okyanuslular'dan Hayvan Dostlarımıza Yardım
Okyanuslular'dan Hayvan Dostlarımıza Yardım Okyanuslular'dan Hayvan Dostlarımıza Yardım
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji öğrencileri, Gürpınar Hayvan Barınağı'nda kalan hayvanlara yardım yaparak, örnek bir davranış sergilediler.

Avcılar Okyanus Koleji öğrencileri, barınaktaki hayvanlara yardım için kampanya düzenledi.

Avcılar Okyanus Koleji 5-D Sınıfı öğrencilerinden Sahra İlkiz İnal ve Saadet Zehra Bayrak, hayvanlara olan duyarlılıklarını göstermek adına bir yardım kampanyası başlatarak, tüm okuldaki öğrencilere yardım çağrısında bulundular.

Hayvan dostlarımızın, karınlarını doyurmak için mama, mama kabı, üşümesinler diye kilim, battaniye, gazete gibi malzemelere ihtiyacı olduğunu belirten öğrenciler, arkadaşlarından yardım topladılar.

Haftalarca süren malzeme toplama ve stoklama işlemi sonrasında 27 Mart 2012 Salı günü, yardım kampanyasını temsilen Meryemeda Kurtulmuş, Esma Uçak, Saadet Zehra Bayrak, Bilge Kaan Demirezenler, Alperen Tuncer ve Burak Çolakoğlu, rehber öğretmenleriyle birlikte toplanan malzemeleri Gürpınar Hayvan Barınağı’na teslim ettiler.

Hayvan sevgisini yüreklerinde hisseden öğrenciler, barınaktaki hayvanlarla yaklaşık iki saat geçirdikten sonra, yardıma muhtaç olan hayvanlara yardım edebilmenin verdiği huzurla barınaktan ayrıldılar.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
05 Nisan 2012, Perşembe 15:18
Okunma
:
3.434 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları