Avcılar Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Okyanuslu Miniklerden Büyüklere Örnek Olacak Çevre Etkinliği
Okyanuslu Miniklerden Büyüklere Örnek Olacak Çevre Etkinliği Okyanuslu Miniklerden Büyüklere Örnek Olacak Çevre Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji 1. Sınıf öğrencileri, Avcılar Çarşamba Pazarı'nda pazarcılar ve halka çevre bilinci aşılayan bir etkinlik gerçekleştirdiler.

Okyanus Koleji öğrencileri, çevre sorunlarına da duyarlılık gösteriyor.

Avcılar Okyanus Koleji’nde "Eko-okul Projesi" kapsamında öğrencilerde çevre bilincini artırmak, çevreye duyarlı insanlar yetiştirmek amacıyla düzenlenen etkinliklere bir yenisi daha eklendi.

Avcılar Okyanus Koleji birinci sınıf öğrencileri, çevre bilinci etkinliği için öğretmenleri ve müdür yardımcılarıyla birlikte 9 Mayıs 2012 Çarşamba günü Avcılar Çarşamba Pazarı’na gittiler.

Pazar yerinde kendi hazırladıkları pankart ve kese kağıtlarıyla çevre bilinci oluşturmak için harekete geçen öğrenciler, hem pazarcılara hem de alış-veriş yapan halka kese kağıdı dağıtarak, naylon poşet kullanımının zararlarını sloganlarla anlattılar. Pazar yerindeki satıcılar ve alışveriş yapanlar da minikleri ilgiyle dinleyerek, seslerine kulak verdiler. 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
14 Mayıs 2012, Pazartesi 10:09
Okunma
:
2.178 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları