Avcılar Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Kitap Okuma Günleri'nde Ünlü Konuklar
Kitap Okuma Günleri'nde Ünlü Konuklar Kitap Okuma Günleri'nde Ünlü Konuklar
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ünlü yazar Nurettin İğci ve çizgi film kahramanı Garfield, 2. Okyanus Kitap Okuama Günleri kapsamında, Beylikdüzü'nden sonra Avcılar Okyanus Koleji'ne konuk oldu.

Okyanus Kolejleri'nde "Kitap Okuma Günleri" etkinlikleri devam ediyor.

2. Okyanus Kitap Günleri kapsamında Avcılar Okyanus  Koleji'nin ilk konukları ünlü çocuk kitapları yazarı Nurettin İğci ve çizgi film kahramanı Garfield oldu.

10 Ocak 2013 Perşembe günü Avcılar Okyanus Koleji'ne gele Nurettin İğci'ye büyük ilgi gösteren öğrenciler, ünlü yazara kitaplarını imzalatma fırsatı buldular. Sınıfları ziyaret eden Nurettin İğci, tüm öğrenciler tarafından sevinçle karşılandı.

11 Ocak 2013 Cuma günü ise 2. Okyanus Kitap Günleri'nin sürpriz ismi afacan kedi Garfield idi. Garfield'ı aralarında gören küçük-büyük tüm öğrenciler heyecan ve sevinci birlikte yaşadılar.

Öğrencilerle oyunlar oynayıp, kitap imzalayan Garfield, hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de unutmadı. Okyanuslu öğrenciler de kitap kumbaralarında biriktirdikleri paralar ile kitap almanın heyecanını yaşadılar.

 

Avcılar bölgesindeki diğer okullardan ziyaretçilerin de kabul edildiği 2.Okyanus Kitap Günleri kitap sevgisi ve dostluğunu pekiştirdi.

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
15 Ocak 2013, Salı 13:42
Okunma
:
2.049 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları