Avcılar Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Farklılaştırılmış Eğitimle Kalıcı Öğrenme
Farklılaştırılmış Eğitimle Kalıcı Öğrenme Farklılaştırılmış Eğitimle Kalıcı Öğrenme
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji'nde etkinlik öğretmenlerinin 1. 2. ve 3. Sınıflar'da farklılaştırılmış eğitim çerçevesinde uyguladığı etkinlikler, öğrencilerin büyük ilgisini çekti.

Eğitimde öncü uygulamalara imza atan Okyanus Kolejleri'nde farklılaştırılmış eğitim çalışmalarıyla öğrencilerin yaparak, yaşayarak öğrenmesi sağlanıyor.

Avcılar Okyanus Koleji'nde de etkinlik öğretmenlerinin 1. 2. ve 3. Sınıflar'da farklılaştırılmış eğitim çerçevesinde uyguladığı etkinlikler öğrencilerin büyük ilgisini çekti.

1. Sınıflar'da 30 Ekim-2 Kasım 2012 tarihlerinde yapılan "Bulmaca" etkinliği okumaya yeni adım atan miniklerin dikkat ve motivasyonunu arttırırken, öğrencilere öğrendiklerini uygulama fırsatı vererek, başarı duygusunu tattırdı.

5-9 Kasım 2012 tarihleri arasında yine 1. Sınıflar'a uygulanan "Kimdir Bu?" etkinliğiyle amaçlanan arkadaşlık duyguları gelişirken, kendini ve başkasını kabullenme bilinci oluştu. Aynı zamanda kuralları da içeren etkinlik, öğrencilerin hedeflenen kazanıma ulaşmasını sağladı.

3. Sınıflar'da da 5-9 Kasım 2012 tarihlerinde uygulanan "Hangimiz daha sağlıklı?" etkinliğiyle dengeli beslenmenin ve düzenli bakımın hayatımızdaki önemine değinildi. Öğrencilerin iki resim arasındaki farkları kendi cümleleriyle ifade etmelerinin sağlandığı görsel materyalle, sağlıklı ve dengeli beslenmenin olumlu sonuçları kavrandı.

15 Kasım 2012 Perşembe günü de etkinlik öğretmenlerinin 2. Sınıflar için hazırladığı "Vücudumuzu Tanıyalım" konusu bulmaca etkinliği ile pekiştirildi.

Görsellere uygun olarak hazırlanan bulmacada öğrenciler, grup çalışmasıyla eğlenceli ve eğitici bir etkinlik yaptılar.

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
24 Kasım 2012, Cumartesi 09:23
Okunma
:
1.655 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları