Avcılar Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bakkal Osman Amca'dan Hesaplı Alışveriş
Bakkal Osman Amca'dan Hesaplı Alışveriş Bakkal Osman Amca'dan Hesaplı Alışveriş
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji 4. Sınıf öğrencileri, Maddenin Ölçülebilir Özellikleri konusu ile ilgili olarak yaptıkları etkinlikte bir bakkalda alışverişte yaşanan günlük olayları mizahi bir dille canlandırdılar.

Okyanus Kolejleri'nde hayatla iç içe, eğlenerek öğreten etkinlikler devam ediyor...

Avcılar Okyanus Koleji 4. Sınıf öğrencileri, 23-27 Aralık 2013 haftasında Farklılaştırılmış Fen ve Teknoloji Dersi kapsamında eğlenceli bir etkinlik yaptılar.

Maddenin Ölçülebilir Özellikleri konusu ile ilgili olarak yapılan etkinlikte, bir bakkal ortamında alışverişte yaşanan günlük olaylar mizahi bir dille canlandırıldı.

Canlandırma esnasında sıvıların litre ile katı maddelerin ise gram ile ölçüldüğü üzerinde duruldu. Okuma yazma bilmeyen bir ninenin alışverişte yaşadığı zorluklar, deterjan almak isteyen ev hanımının bakkal amca ve çırağını zor duruma sokması, ölçü birimlerini birbirine karıştıran şaşkın müşterilerin yaşadığı komik durumlar ve hayatın içinden daha birçok kesit sunuldu.

Alışveriş esnasında son kullanma tarihine ve ürünlerin TSE damgalarına bakmaya önem verildi. Müşteriler alışveriş sonrası Osman Amca'dan fişlerini almayı da unutmadılar.

Bakkal Osman Amca ile Alışveriş etkinliği sayesinde ölçü birimlerini daha iyi öğrenen öğrenciler, keyifli dakikalar yaşadılar.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
31 Aralık 2013, Salı 10:07
Okunma
:
2.704 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları