Avcılar Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Avcılar Okyanus'ta Resim, Seramik ve Moda Tasarım Yetenek Sergisi
Avcılar Okyanus'ta Resim, Seramik ve Moda Tasarım Yetenek Sergisi Avcılar Okyanus'ta Resim, Seramik  ve Moda Tasarım Yetenek Sergisi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji Resim Yetenek, Seramik Yetenek ve Moda Tasarım öğrencilerinin yıl içinde yaptığı sanatsal çalışmalar, okulda sergileniyor.

Okyanus Kolejleri yetenek kulübü öğrencilerinin yıl sonu sergileri göz dolduruyor...

Avcılar Okyanus Koleji Resim Yetenek, Seramik Yetenek ve Moda Tasarım öğrencileri, yaptıkları sanatsal çalışmaları 29 Mayıs-5 Haziran 2014 tarihlerinde Konferans Salonu'nda sergiliyorlar.

2. Sınıf  Yetenek öğrencilerinin hazırladığı "Papağanlar, Sevimli Karakterlerde Hayvan Portreleri", öğrencilerin sanatsal yeteneklerini ortaya koydu.

3. Sınıf Yetenek öğrencilerinin tuval üzerine çalıştıkları "Deniz Kızları'' ve "Doğanın Güzellikleri" konulu resim çalışmaları, "Kabak Şekillerini Portrelere Dönüştürme" konulu karakter çalışmaları, sevimli hayvanların portreleri ve natürmort çalışmaları büyük beğeni topladı.

 

Birbirinden Güzel Çalışmalar Sergilendi

5., 6., 7. Sınıf Yetenek öğrencileri de hazırladıkları tuval üzerine "Simli Kelebekler" ve "Komik Baykuşlar" çalışmaları ile baharın gelişini yansıtılar.

8. Sınıf Yetenek öğrencilerinin özenle çalıştıkları "Gözler" konulu sulu boya çalışmaları, "Gün Batımında Kelebekler" çalışmaları ve pastel boya tekniği ile hazırladıkları "Kadın Soyutlamaları" konulu resimler, 9.  Sınıf Resim Yetenek öğrencilerinin yaptığı "Soyut Yansımalar" konulu resim çalışmaları sergilendi.

3. ve 4. Sınıf Seramik Yetenek öğrencilerinin "Mantar Evler, Penguen"çalışmaları, 6. Sınıflar'ın "Kutup Projesi", 3., 4. ve 6. Sınıflar'ın "Sahile Vuran Balıklar" konulu çalışmaları kile şekil vermenin heyecanıyla sunuldu.

Moda Tasarım Yetenek Grubu 5., 6. ve 7. Sınıf öğrencileri de "Keçeden çanta süsleme, cüzdan dikimi, tişort boyama, model boyama" teknikleri ile renkli bir konsept oluşturdular.

Sergide emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz...


Haber
:
Fatma YILMAZ AKIN
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
02 Haziran 2014, Pazartesi 13:55
Okunma
:
11.787 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları