Okyanus Kolejleri'nde öğle yemeklerinde, Anadolu mutfağının lezzetlerini içeren "Yöresel Yemek Günleri" düzenleniyor.
Avcılar Okyanus Koleji'nde İnci Hazır Yemek tarafından 28 Şubat 2014 Cuma günü Karadeniz Yöresi Şenliği düzenlendi.
İnci Hazır Yemek personeli, yöresel yemekleri yöresel kıyafetlerle sundu.
Zengin menüde; mısır çorbası, mantar kavurma, fasulye kavurma, turşu kavurma, hamsi kızartması, yaprak sarması, cevizli erişte kavurma, etli pilav, kıymalı pide ve tatlılar vardı.
Lezzetli yemeğin ardından öğrenciler Karadeniz müzikleriyle horon çekerek eğlendiler.
Haber | Esra TİRYAKİ ÇELEBİ | |
Editör | Esra TİRYAKİ ÇELEBİ | |
Tarih | 07 Mart 2014, Cuma 16:18 | |
Okunma | 5.017 defa okunmuş |
Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?