Avcılar Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Avcılar Okyanus'ta Görkemli 23 Nisan Şöleni
Avcılar Okyanus'ta Görkemli 23 Nisan Şöleni Avcılar Okyanus'ta Görkemli 23 Nisan Şöleni
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 23 Nisan'a yakışır gösterilerin yer aldığı görkemli bir şölen ile kutlandı.

Avcılar Okyanus Koleji, Ulu Önder Atatürk’ün bağımsızlık yolunda attığı ilk adım olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 94.Yıldönümü'nü büyük bir şölen ile kutladı.

Tören alanında 10.Yıl Marşı eşliğinde bayraklarıyla birlikte yer alan öğrenciler, saydı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından kutlamalara başladılar.

Müziklerle Başlayan Neşeli Dakikalar

3. Sınıflar'ın flüt korosu, 2. Sınıflar'ın korosu ve bilingual derslerinde öğrendikleri İngilizce şarkılarla 4. Sınıflar'ın flüt korosuna, Speed Stacks Kulübü öğrencilerinin ritim çalışmaları eşlik etti.

8. Sınıf öğrencilerinden oluşan orkestra, 23 Nisan için hazırladıkları "Küçüğüm" ve "Kanatlarım Var Ruhumda" şarkılarıyla tüm izleyicileri coşturdu.

Şiirlerle Duygu Dolu Anlar

7-A Sınıfı öğrencisi Beyza Güngör "Dünya Çocuk Bayramı", 5-B Sınıfı öğrencisi Zeynep  Ezer "Çocukların Dileği", 7-A Sınıfı öğrencisi Ahmet Burak Şahin "Atatürk Çocuk Olmuş" adlı şiirleri okudu.

5-C Sınıfı öğrencisi Ceyda Duman "23 Nisan", 5-B Sınıfı öğrencisi Tuna Şekeroğlu "23 Nisan Günü", 6-C Sınıfı'ndan Bilal Çiçek "23 Nisan Özgürlüğe İlk Adım" ve 6-C Sınıfı'ndan İrem Özen "23 Nisan" adlı günün anlam ve önemini anlatan şiirleriyle, dinleyenlere duygu dolu anlar yaşattılar.

Dans, Halk Oyunları ve Jimnastik Gösterileri

2, 3. ve 4. Sınıf Jimnastik Kulübü öğrencilerinin sunduğu gösteriler izleyenleri şaşırtırken; 1. Sınıflar'ın pelerin ve şemsiye dansları renkli dakikalar yaşattı.

5. Sınıf öğrencileri de, halk oyunları ile ülkemizin 7 renginden esintiler yarattı.

5., 6. ve 7. Sınıf öğrencilerinin sunduğu "Kule" gösterisi heyecan dolu anlar yaşatırken; veliler öğrencilerin emeklerini ayakta alkışladılar.

Şölen öğrenciler için sürprizlerle devam etti. Tahta Bacak, Palyaço, Sevimli Kaplan ve Şişme Langırt ile eğlenen çocuklar, neşelerine neşe kattılar.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
25 Nisan 2014, Cuma 15:51
Okunma
:
5.309 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Onca Uğurlu / 26 Nisan 2014, Cumartesi 23:12
Başta okul müdürü Sayın Yücel Çalışkan olmak üzere, emeği geçen tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize bu görkemli ve muhteşem kutlama için çok teşekkür ederim.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları