Avcılar Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Avcılar Okyanus'ta Dünya Tiyatrolar Festivali
Avcılar Okyanus'ta Dünya Tiyatrolar Festivali Avcılar Okyanus'ta Dünya Tiyatrolar Festivali
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji, Türk ve yabancı tiyatrocuların sahnelediği oyunlarla, İlkokul ve Ortaokul öğrencilerine unutulmaz bir tiyatro festivali sunuyor.

Okyanus'ta öğrenciler için tiyatro şöleni...

Avcılar Okyanus Koleji, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında Türk ve yabancı tiyatrocuların sahne aldığı oyunlarla, öğrencilere unutulmaz bir tiyatro festivali sunuyor.

80 Günde Devr-i Alem Oyunu 

Festival kapsamında ilk olarak 28 Mart 2014 Cuma günü Avcılar Okyanus Koleji Konferans Salonu'nda Sarıyer Sanat Tiyatrosu tarafından "80 Günde Devr-i Alem" oyunu sahnelendi.

Oyunda, Mr. Fogg ve yardımcısı Paspartu'nun çevreyi kirleterek dünyayı ele geçirmeye çalışan konseye engel olabilmek amacıyla çıktığı 80 günlük dünya yolculuğu anlatıldı.

2 Oyun İngilizce Sahnelenecek

Festivalde, 15 Nisan 2014 Salı günü William Shakespeare'in yazdığı "The Tempest" adlı oyun ortaokul öğrencilerine, "Beanie The Little Fish" isimli oyun da ilkokul öğrencilerine İngilizce olarak sahnelenecek.

Öğrenciler kendilerine bilet olarak verilecek oyunun kitabıyla önceden çalışma yapacak ve İngilizce oyunlara daha hakim olacaklar.

Dünya Tiyatrolar Günü'ne yakışan bu festivale destek veren Müdür Yardımcılarımıza ve İngilizce Zümresi’ne teşekkür ederiz.

 


Haber
:
Fatma YILMAZ AKIN
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
03 Nisan 2014, Perşembe 15:34
Okunma
:
2.862 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları