Avcılar Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Avcılar Okyanus Koleji'nde "Yerli Malları Haftası" Kutlamaları
Avcılar Okyanus Koleji'nde "Yerli Malları Haftası" Kutlamaları Avcılar Okyanus Koleji'nde "Yerli Malları Haftası" Kutlamaları
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji 1.Sınıf zümresinin "Yerli Malları Haftası" kapsamında hazırlamış olduğu yerli mallarımızı ve kültürümüzü yansıtan serginin açılışı, 15 Aralık 2015 Salı günü yapıldı.

Avcılar Okyanus Koleji 1.Sınıf zümresinin "Yerli Malları Haftası" kapsamında hazırlamış olduğu yerli mallarımızı ve kültürümüzü yansıtan serginin açılışı, 15 Aralık 2015 Salı günü tüm okul idarecilerinin ve velilerin katılımı ile gerçekleşti.

Büyük ilgi gören sergi, bütün okul öğrencileri ve öğretmenleri ile birlikte ziyaret edildi. Görevli öğretmenler tarafından gerekli tanıtımlar yapılarak, sergiyi gezen tüm öğrenci ve misafirlere Osmanlı macunu ile pamuk şekeri ikram edildi.

Serginin ikinci gününde ise 1. Sınıf öğrencileri bir üst sınıflarını kuruyemiş ikram ederek öğlen yemeğine davet ettiler. Özel olarak hazırlanmış yöresel yemeklerin bulunduğu sofrada öğrenciler, birlikte bölüşüp paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar.


Haber
:
Metin YILMAZ
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Uğur Rahma
Tarih
:
25 Aralık 2015, Cuma 13:51
Okunma
:
1.875 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
DERYA AKGÜÇ CİN / 08 Ocak 2016, Cuma 15:29
Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve değerli velilerimize teşekkür ederiz.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları