Avcılar Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Avcılar Okyanus Koleji 3. Sınıf Öğrencileri Canlıları Öğreniyor
Avcılar Okyanus Koleji 3. Sınıf Öğrencileri Canlıları Öğreniyor Avcılar Okyanus Koleji 3. Sınıf Öğrencileri Canlıları Öğreniyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji 3. Sınıf öğrencileri Fen Bilimleri dersinde “Çevresindeki örnekleri kullanarak varlıkları canlı ve cansız olarak sınıflandırır” kazanımını önce derste, sonra da Okyanus Park'ta yaşayarak öğrendiler.

Avcılar Okyanus Koleji 3. Sınıf öğrencileri Fen Bilimleri dersinde “Çevresindeki örnekleri kullanarak varlıkları canlı ve cansız olarak sınıflandırır” kazanımını önce derste evlerinden getirdikleri peluş ve plastik hayvanları sınıfta inceleyerek işe başladılar.

Canlı ve cansız hayvanlar hakkında beyin fırtınası ve zihin haritası yaparak ön bilgilerini ortaya çıkardılar. Sonra farkındalık yaratmak için okyanus parktaki canlı ve cansız varlıkları incelediler.

Yaparak ve yaşayarak canlıların beslendiğini, büyüdüğünü, boşaltım, solunum yaptığını ve geliştiğini öğrenen çocuklar hem eğlendiler hem de öğrendiler.

Öğrenciler, Okyanus parkta bulunan kaz, ördek, tavuk, tavşan, kuş gibi hayvanların beslenmelerini, büyümelerini, üremelerini, gelişimelerini, boşaltım yapmalarını gözlemleyip incelediler.

Oldukça eğlenceli vakit geçiren öğrenciler mutlu bir şekilde sınıflarına döndüler.


Haber
:
Metin YILMAZ
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Hakan Perdahçı
Tarih
:
15 Şubat 2016, Pazartesi 22:47
Okunma
:
1.305 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları