Avcılar Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Avcılar Okyanus Koleji 2. Sınıf Öğrencileri "Trafik Eğitim Parkı"nı Ziyaret Etti
Avcılar Okyanus Koleji 2. Sınıf Öğrencileri "Trafik Eğitim Parkı"nı Ziyaret Etti Avcılar Okyanus Koleji 2. Sınıf Öğrencileri "Trafik Eğitim Parkı"nı Ziyaret Etti
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji 2. Sınıf öğrencileri derslerde öğrendikleri trafik kurallarını daha iyi anlamak ve öğrenmek için Küçükçekmece Eğitim Parkını ziyaret ettiler.

Avcılar Okyanus İlkokulu 2. Sınıf öğrencileri Küçükçekmece Eğitim Parkını ziyaret ederek, derslerde öğretmenlerinden dinledikleri trafik kurallarını trafik eğitim parkında "yaparak ve yaşayarak" daha iyi anlayıp öğrendiler.

Üst geçiti nasıl kullanmaları gerektiğini öğrendikten sonra üst geçiti kullanan öğrenciler, ardından uygulamalı araçlarla trafiğe çıktılar. Çizgi filmle öğrendiklerini pekiştiren öğrenciler son olarak ilk yardımı öğrendiler.

Konuk öğrencilerini eli boş yollamayan trafik öğretmenleri de başarılı çocuklara hediyeler vererek onları uğurladılar. Öğrenciler böylece hem eğlenmiş hem de öğrendiklerini pekiştirmiş oldular.


Haber
:
Metin YILMAZ
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Öznur Talayhan, Nesrin Demirtaş, Meryem Kızıler, Zeynep Mutlu
Tarih
:
11 Aralık 2015, Cuma 16:07
Okunma
:
1.902 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları