Avcılar Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Avcılar Okyanus Koleji 1. Sınıf Öğrencilerinden Afiş Çalışması
Avcılar Okyanus Koleji 1. Sınıf Öğrencilerinden Afiş Çalışması Avcılar Okyanus Koleji 1. Sınıf Öğrencilerinden Afiş Çalışması
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji 1. Sınıf öğrencileri yaparak, yaşayarak öğrenmeye ve öğrendiklerini, yaptıkları çalışmalarla zenginleştirmeye devam ediyor.

Hayat bilgisi dersinin “ Atatürk” konusunu önce öğretmenleri ile konuşup Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ ün nerede doğduğunu, nerede yattığını, annesinin ve babasının ismini öğrenen öğrenciler, bir sonraki derste Atatürk’ün hayatı ile ilgili resimler getirdiler.

Öğrencilerden Atatürk Afişi

Öğrenciler, öğretmenlerinin tahtaya astığı graf kağıdını üç eşit parçaya bölerek üç grup oluşturdular. Her gruptan birer öğrenci tahtaya çıkarak önce Atatürk’ ün evinin resminin bulunduğu resmi, daha sonra Anıtkabir resmini, daha sonra annesinin ve babasının resmini en son olarak da Atatürk’ ün çeşitli resimlerini yapıştırarak büyük bir afiş hazırlamış oldular. Bu sayede hem bir önceki derste öğrendiklerini tekrar etmiş  hem de öğrendiklerini uygulamış ve keyifli bir ders geçirmiş oldular.


Haber
:
Derya Akgüç
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Öznur Talayhan, Nesrin Demirtaş, Meryem Kızıler, Zeynep Mutlu
Tarih
:
01 Aralık 2014, Pazartesi 15:04
Okunma
:
6.068 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları