Avcılar Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Atık Yağları Toplama Kampanyası
Atık Yağları Toplama Kampanyası Atık Yağları Toplama Kampanyası
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji'nde atık yağların toplanması için Avcılar Belediyesi işbirliği ile başlatılan kampanya kapsamında, öğrencilere atıkların çevreye zararları ile ilgili seminer verildi.

Okyanus'ta "Bilinçli İnsan, Temiz Çevre" sloganıyla çevreci etkinlik...

Avcılar Okyanus Koleji'nde 26 Aralık 2013 Perşembe günü Avcılar Belediyesi işbirliği ile atık yağların toplanması için başlatılan kampanya kapsamında seminer verildi.

Avcılar Belediyesi'nden gelen kimyager ve çevre mühendislerinin; atık yağların çevreye, plastik, kağıt, cam gibi atıkların çöplere atılmaması ve bitmiş pillerin çevreye bırakılmaması ile ilgili verdikleri seminerde öğrenciler faydalı bilgiler edindi.

Sosyal Bilgiler Zümresi ve Sınıf Öğretmenliği Zümresi'nden Nida Karan öncülüğünde atık yağların çevreye bırakılmaması konusunda başlatılan kampanya kapsamında, öğrenciler artık evlerinde annnelerinin biriktirdiği kullanılmış yağları bir pet şişe içinde okula getirip atık yağ kutusuna atacaklar.

Biriken atık yağlar Belediye tarafından alınarak ilgili merkezlere götürülecek. Böylece öğrenciler bilinçlenecek ve yarınlar daha aydınlık olacak...


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
06 Ocak 2014, Pazartesi 09:22
Okunma
:
2.770 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları