Avcılar Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | 4.Sınıflar'ın Madde Treni
4.Sınıflar'ın Madde Treni 4.Sınıflar'ın Madde Treni
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji 4. Sınıf öğrencileri, Fen ve Teknoloji Dersi'ndeki "Maddeyi Niteleyen Özellikler" konusu kapsamında Madde Treni yaptılar.

Okyanus Kolejleri'nde farklılaştırılmış eğitim çalışmaları devam ediyor...

Avcılar Okyanus Koleji 4. Sınıf öğrencileri, 2-6 Aralık 2013 haftasındaki Fen ve Teknoloji Dersi'nde "Maddeyi Niteleyen Özellikler" konusu kapsamında Madde Treni yaptılar.

10 vagondan oluşan Madde Treni'nde her vagonda maddenin kokulu-kokusuz, esnek-berk, katı-sıvı-gaz, sağlam-kırılgan, pürüzlü-pürüzsüz, parlak-mat, saydam-yarı saydam-opak, su geçiren-su geçirmeyen ve sert-yumuşak özellikleri yer aldı.

Öğrenciler sıra arkadaşlarıyla birlikte çalışarak kendi vagonlarına, yazan özelliklere sahip olan örnek maddeler yazdılar. Vagonlarını istedikleri gibi boyayıp kesen öğrenciler tüm vagonları birleştirerek Madde Treni oluşturdular.

Bu etkinlikle maddeyi niteleyen özellikleri daha iyi kavrayan öğrenciler, sıra arkadaşları ile birlikte çalışarak paylaşma, dayanışma ve ortak iş yapma duygularını da pekiştirdiler.

Etkinliğin sonunda ortaya koyulan üründe tüm sınıfın emeğinin olması öğrencileri çok mutlu ederek Farklılaştırılmış Fen ve Teknoloji Dersi'ni daha da çok sevmelerini sağladı.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
12 Aralık 2013, Perşembe 10:10
Okunma
:
2.487 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları