Avcılar Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | 4. ve 5. Sınıflar'ın Ortaokula Merhaba Yemeği
4. ve 5. Sınıflar'ın Ortaokula Merhaba Yemeği 4. ve 5. Sınıflar'ın Ortaokula Merhaba Yemeği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji 4'üncü ve 5'inci Sınıf öğrenci ve velileri "İlkokula Veda, Ortaokula Merhaba" yemeğinde buluştular.

2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı sona ererken, ilkokulu bitiren öğrenciler, 4+4+4 yeni eğitim sistemiyle ortaokul heyecanını yaşıyor.

4+4+4 yeni eğitim sistemiyle, bu yıl Avcılar Okyanus Koleji iki mezun birden verdi. 29 Mayıs 2012 Salı günü 4'üncü Sınıflar'ın; 30 Mayıs 2012 Çarşamba ise 5'inci Sınıflar'ın ilkokulu bitirip ortaokula geçmeleri coşkuyla kutlandı.

Velilerin ve öğrencilerin yoğun katılımıyla, Paşa Garden Restaurant'ta gerçekleşen program, öğretmen ve öğrencilerin yaptığı konuşmalarla başladı. Keyifli bir akşam yemeğinin ardından, gecenin sürprizi olan "İllizyon ve Jonklör Gösterisi" ise büyük ilgiyle izlendi.

"Ortaokula Merhaba" pastasının kesilmesi, slayt gösterisi ve öğretmenlere yapılan küçük sürprizlerle renklenen gecede, öğrenciler doyasıya eğlendiler, bütün bir yılın yorgunluğunu üzerlerinden atıp Okyanuslu olmanın ayrıcalığını bir kez daha hissettiler.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
02 Haziran 2012, Cumartesi 14:35
Okunma
:
2.794 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları