Avcılar Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | "Street BAND" Müziği, Miniklerle Buluştu
"Street BAND" Müziği, Miniklerle Buluştu "Street BAND" Müziği, Miniklerle Buluştu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji'nde kurulan "Street BAND" (Sokak Müzisyenleri) grubu, İngiliz ve Türk Kültürü’nden seçme ezgileri okulda arkadaşlarına sundu.

İngilizce’yi yaşam haline getirme hedefi doğrultusunda Avcılar Okyanus Koleji'nde; English Street’in yanı sıra müzik etkinlikleri ile de yabancı dile olan ilginin artması için çalışmalara devam ediliyor...

"Street BAND" (Sokak Müzisyenleri), İngiliz ve Türk Kültürü’nden seçme ezgilerini Avcılar Okyanus Koleji'nde öğrencilerle buluşturdu.

Okul koridorlarını sokak gibi düşünüp, müziği her kademede sergileyen öğrenciler haftalarca süren çalışmalar ve emeklerini ilk olarak en minik seyircilerine İlkokul koridorunda sergilediler.

“Street BAND” daha önce de 90’lı yıllar konseptiyle English Street’te müzik yapmıştı.

Farklı kültürler ve diller öğrenirken, Türk kültürünün de güzelliğini unutmamak adına hazırlanan şarkılar; Güner Ayhan, Eda Kırmızı, Kaan Yavuz, Mehmet Ali Ezer, Arda Temuçin, Sevde Kaya ve Elifsu Aslan tarafından çalınıp söylendi. Ayrıca müdür yardımcıları ve öğretmenlerin de etkinliğe destek olması eğlenceyi üst seviyeye çıkardı.

Her hafta farklı koridorlarda müzik yapacak olan "Street BAND", toplanan bağışlarla “Engellilere Destek” kampanyasına katkıda bulunmaya devam edecek.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
04 Ocak 2014, Cumartesi 13:26
Okunma
:
1.890 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları