Avcılar Okyanus Koleji, Fen ve Proje Lisesi | Haber | SBS ve YGS Deneme Sınavı'nda Okyanus Başarısı
SBS ve YGS Deneme Sınavı'nda Okyanus Başarısı SBS ve YGS Deneme Sınavı'nda Okyanus Başarısı
  • Paylaş
Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği SBS ve YGS Deneme Sınavları'nda, Avcılar Okyanus Koleji öğrencileri ilk 3'e girerek büyük başarı elde ettiler.

Geçen yıl SBS'de okul puanı ortalamasında Türkiye birincisi olan Okyanus Kolejleri, bu yıl da deneme sınavlarındaki başarılarıyla iddiasını ortaya koyuyor...

Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 13 Aralık 2012 Perşembe günü 7. ve 8. Sınıf öğrencilerinin katılımıyla düzenlenen SBS ile 11. ve 12. Sınıf öğrencilerinin katılımıyla düzenlenen YGS Deneme Sınavı'na Avcılar Okyanus Koleji öğrencilerinin başarısı damga vurdu.

Toplam 5 bin 60 öğrencinin katıldığı SBS Deneme Sınavı'nda Avcılar Okyanus Koleji 7-C Sınıfı öğrencisi Aleyna Tetik 487.009 SBS puanıyla 1.'lik ipini gururla göğüsledi. Yine aynı sınıftan Ahmet Faruk Akça ise 486.629 SBS puanıyla 3. olarak gurur tablosundaki yerini aldı.

2 bin 468 katılımcının yer aldığı 11. Sınıf YGS Deneme Sınavı'nda ise Avcılar Okyanus Koleji Fen ve Proje  Lisesi 11-A Sınıfı'ndan Serdar Çetin 1. oldu. Avcılar Okyanus Koleji Anadolu Lisesi 11-B Sınıfı'ndan Ahmet Aktaş 2. ve yine aynı sınıftan Alperen Demir 3.'lüğü elde ederek ilk 3'e isimlerini yazdırdılar.

2 bin 72 öğrencinin katıldığı 12. Sınıf YGS Deneme Sınavı'nda ise, Avcılar Okyanus Koleji Fen ve Proje Lisesi 12-B Sınıfı'ndan Merve Atik 1., aynı sınıftan Behram Kılıç ise 3.'lüğü elde etti.

Okyanus Kolejleri Ailesi olarak öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz...


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
22 Aralık 2012, Cumartesi 09:38
Okunma
:
5.459 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları