Avcılar Okyanus Koleji, Fen ve Proje Lisesi | Haber | Okyanus'un Ünlü Kulüp-Yetenek Öğretmenleri Bir Arada
Okyanus'un Ünlü Kulüp-Yetenek Öğretmenleri Bir Arada Okyanus'un Ünlü Kulüp-Yetenek Öğretmenleri Bir Arada
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri'nde yıl boyunca bilgi, birikim ve deneyimlerini öğrencileriyle paylaşan Kulüp-Yetenek Öğretmenleri, düzenlenen Ödül Töreni'nde bir araya geldi.

Okyanus Kolejleri'nde yıl boyunca gerçekleştirilen Kulüp ve Yetenek Dersleri'nde öğrenciler, alanında başarılı ve ünlü ustalardan ders aldı. Uygulamalı - söyleşi şeklinde ders işleyen usta isimler, branşlarındaki deneyim ve tecrübelerini Okyanus Kolejleri öğrencileri ile paylaştı.

Öğrencilerin ufuklarını açarak, ilerlemek istedikleri alanlarda doğru yönlendirme yapan başarılı öğretmenleri, 13 Nisan 2012 Cuma günü Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde buluştu.

Ceyhun Yılmaz'ın sunuculuğunu üstlendiği Plaket Töreni için Konferans Salonu'nda bir araya gelen ünlü isimler, yıl boyunca derslerde yaşadıkları ilginç anılarını izleyicilerle paylaştı.

Nasuh Mahruki, Emre Kınay, Bahar Korcan, Tayfun Talipoğlu, Hakan Ünsal, Burhan Özer, Ceyhun Yılmaz ve Bilal Karaman'ın katıldığı geceye Arzu Göllü, Tuluyhan Uğurlu, Okay Temiz, Derya Büyükuncu da yurtdışı programları ve özel nedenleri sebebiyle katılamadılar.

Canlı olarak OkyanusTV'den de izlenen tören, eğlenceli dakikalara sahne olurken tören sonunda öğrenciler için "Masal Masal Matitas" isimli oyun sahnelendi.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
16 Nisan 2012, Pazartesi 10:10
Okunma
:
4.136 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları